Margrethe Vestager tricotează în Parlamentul European. Comisarul UE a fost filmat în timp ce asculta discursul şefei sale

Margrethe Vestager tricotează în Parlamentul European. Oficialul Comisiei Europene a fost filmată miercuri, în timp ce asculta discursul șefei sale, Ursula von der Leyen despre starea Uniunii, transmite Reuters. În trecut, ea a postat pe Instagram imagini cu elefanți tricotați.

16 sept. 2021, 10:35
Margrethe Vestager tricotează în Parlamentul European. Comisarul UE a fost filmat în timp ce asculta discursul şefei sale
Margrethe Vestager tricotează în Parlamentul European

Margrethe Vestager tricotează în Parlamentul European. Comisarul pentru concurență al Uniunii Europene a tricotat calmă în sala Parlamentului European din Strasbourg, în timp ce șefa Comisiei și-a ținut discursul de o oră.

Citeşte şi: Danemarca ridică toate restricţiile anti-Covid, din 10 septembrie. Peste 70% din populaţie este deja vaccinată

Margrethe Vestager tricotează în Parlamentul European

Ea a fost văzută pe filmarea oficială, dar nu este clar ce anume tricota. Vestager, trimisa Danemarcei în Comisia Europeană, spunea în 2018 că ”tricotatul te menține concentrat”.

Ministerul Transporturilor din Danemarca a anunţat că elimină obligaţia de a le purta în mijloacele de transport în comun, singurul loc în care mai erau obligatorii, ca urmare a relaxării normelor de distanţare socială.

În contextul în care valul patru este tot mai agresiv în vestul Europei, ţările nordice au o tendinţă contrară în ceea ce priveşte răspândirea virusului şi situaţia nu doar că este ţinută sub control, dar lumea se reîntoarce la normalitatea de dinainte de pandemie. Danemarca este una dintre aceste ţări, vineri luând o decizie în acest sens.

Suntem acum într-o situaţie (…) în care o mare parte din populaţie este vaccinată şi ne întoarcem la o viaţă de zi cu zi mai normală. Acest lucru înseamnă că ne putem lua adio de la măşti în autobuze, trenuri şi metrou”, a declarat ministrul transporturilor, Benny Engelbrecht, citat într-un comunicat preluat de publicaţia thelocal.dk.

https://www.instagram.com/p/COMoDKFBUXy/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading