Maria Andria a făcut o schimbare radicală. Vedeta a renunțat la cariera muzicală și s-a făcut make-up artist funerar: „Am avut și primii clienți”

Maria Andria a făcut un anunț care i-a lăsat pe mulți fără cuvinte. A renunțat la muizcă și s-a făcut make-up artist funerar.

22 oct. 2023, 21:08
Maria Andria a făcut o schimbare radicală. Vedeta a renunțat la cariera muzicală și s-a făcut make-up artist funerar: „Am avut și primii clienți”
Maria Andria profesează, mai nou, ca make-up artist funerar

Maria Andria a devenit cunoscută publicului din românia în urmă cu câțiva ani. Artista a reușit să-i cucerească pe români cu talentul său, dar și cu felul comic de a vorbi în limba română. Acum, vedeta a venit cu o veste complet neașteptată, care i-a lăsați pe mulți cu gura căscată. Aceasta a dezvăluit că are o nouă profesie, cea de make-up artist funerar.

Citește și: Maria Andria, în stop cardio-respirator, din cauza unei operații banale. Artista se află sub supravegherea medicilor: „Mama Mariei a leșinat când a aflat”

Ultima perioadă a fost destul de grea pentru vedetă. A fost la un pas de moarte, după ce și-a făcut o intervenție estetică și a intrat în stop cardio-respirator. Din fericire, aceasta a reușit să scape de probleme și a decis să își schimbe profesia.

După ce s-a consultat cu un prieten care deja face asta, dar și cu familia, Maria Andira a decis să pornească pe acest drum. A făcut cursurile necesare, iar acum este make-up artist funerar. Chiar dacă această meserie ar speria pe multă lume, se pare că artista nu se teme.

Vedeta spune că noua ocupație este pe placul ei, chiar dacă la început i-a fost greu. La început a avut câteva rețineri, dar acum s-a obișnuit cu situația și chiar îi place ceea ce face. Blondina are de gând să își deschidă și o firmă de pompe funebre.

Citește și: Maria Andria, suspectă de cancer. Blondina a dezvăluit recent că se confruntă cu o problemă de sănătate ce o sperie foarte tare

Cu toate că se află încă la început de drum, vedeta a avut deja primii clienți. Nici câștigurile nu sunt de ignorat, Maria Andria a mărturisit că în prima lună a câștigat 3.000 de euro.

„Este adevărată chestia asta. Eu, acum câțiva ani, am terminat cosmetica. Am un prieten care a făcut niște cursuri de așa ceva. Am văzut că scoate bani din asta și am vorbit cu familia mea și mi-au zis să încerc. Am făcut cursurile.

La început a fost greu, să vezi multe persoane decedate, îți e și milă să îi vezi așa frumos, e greu. Însă, e ușor după ce te obișnuiești. La început începi pe păpuși, la școală. Sunt cursuri speciale. Sunt produse scumpe pe care le folosești pentru acest lucru.

Am avut și primii clienți. M-am gândit să îmi deschid și firma de pompe funebre. Luna trecută, noaptea costa mult mai mult acest tip de machiaj, am câștigat 3.000 de euro”, a declarat Maria Andria, în cadrul unei emisiuni.