Maria Andria, suspectă de cancer. Blondina a dezvăluit recent că se confruntă cu o problemă de sănătate ce o sperie foarte tare

Maria Andria, suspectă de o boală teribilă. Cântăreaţa a dezvăluit recent simptomele care au dus-o la medic. Totul a început după ce partenerul ei, Matteo, i-a făcut un masaj și a simțit ceva ciudat.

02 mai 2023, 19:22
Maria Andria, suspectă de cancer. Blondina a dezvăluit recent că se confruntă cu o problemă de sănătate ce o sperie foarte tare

Maria Andria, suspectă de cancer. După investigațiile medicale, medicii i-au spus că este posibil să fie vorba despre o tumoare, însă momentan nu se știe nimic concret și așteaptă biopsia.

Din cauza situației sale de sănătate, Maria Andria este nevoită să se odihnească mult și să folosească cârje pentru a se deplasa, deoarece nu își poate folosi unul dintre picioare.

Citește și: „Blonda lui Scărlătescu” a pierdut sarcina, după ce a fost operată de cancer: „Din păcate, i s-a oprit inimioara”

Maria Andria, suspectă de cancer

Blondina a declarat că își dorește să treacă peste aceste momente cât mai repede și să se întoarcă la activitățile sale. ”Mi-a făcut masaj Matteo și a văzut că există ceva. La început nu am simțit nimic. Când am văzut chestia aia, am observat că a început să crească. Credeam că este un fir de păr care s-a întors. Sunt șchioapă, nu pot să merg. Nu pot să calc cu piciorul. Sunt șchioapă, nu pot să merg. Nu pot să calc cu piciorul”, a declarat Maria Andria la Antena Stars.

Maria Andria: „Vrem să facem copil și nu putem”

După ce în trecut spunea că a fost  vrăjită să nu se poată căsători, cântăreața și-a găsit sufletul pereche, care a și cerut-o de soție. Matteo face totul pentru fericirea artistei, iar aceasta a povestit înlăcrimată cât de mult este iubită.

Singurul lucru care o întristează este că nu rămâne gravidă. Maria Andria și logodnicul său sunt foarte fericiți împreună, dar vor din tot sufletul un copil. Au apelat la ajutor specializat, iar tratamentele,  momentan fără rezultat.

Încă nu suntem căsătoriți, s-a dus și a cumpărat casă, face totul pentru mine. Acum mi-a cumpărat solar al meu. E foarte bun băiat. Are inima foarte bună și e rar să găsești așa ceva. Și e foarte greu că vrem să facem copil și nu putem. Mergem la doctori, am eu niște probleme. A vândut și mașina lui. E 10.000 de euro fiecare tratament, am făcut două, nu au reușit.

A cumpărat casă de 400.000 de euro în altă parte, că să fiu acolo. E o datorie foarte mare. Foarte greu găsești bărbat care să facă toate chestiile astea.

Eu aveam salon, l-am vândut, mi-a zis că vrea să stau acasă. El plătește totul. Trimite tot timpul prin bancă și eu mă șochez. Înainte să vin în România, mi-a trimis 800 de euro. Eu nu sunt fată care să consume mulți bani. N-o să mă duc să mănânc bani. Familia lui are restaurante”,  a povestit Maria Andria.