Maria Șarapova renunță la tenis pentru televiziune

Jucătoarea rusă de tenis Maria Șarapova, câștigătoarea a patru titluri de Mare Șlem în cursul carierei sale, va lucra în calitate de consultat pentru postul american de televiziune NBC pe durata Jocurilor Olimpice de la Soci, programate între 7 și 23 februarie.  

14 nov. 2013, 08:55
Maria Șarapova renunță la tenis pentru televiziune

Maria Șarapova, originară din regiunea în care va avea loc prima „Olimpiada albă” din istoria Rusiei, a fost purtătoarea de drapel a delegației țării sale la JO de vară 2012 de la Londra, desfășurate anul trecut, unde a cucerit medalia de argint la simplu, fiind învinsă în finală de americanca Serena Williams.

„Sunt încântat să fac parte din echipa olimpică a NBC la Jocurile de iarnă de la Soci 2014”, a scris Maria Șarapova pe contul său de Twitter.

Conform responsabililor NBC, campioana rusă, în vârstă de 26 ani și una dintre sportivele cele mai cunoscute din lume, va aduce un plus și „o viziune unică” asupra Jocurilor Olimpice în măsura în care ea a trăit la Soci până la vârsta de șase ani, iar unii dintre apropiații săi locuiesc încă în această regiune. AGERPRES