Maria Băsescu a atras toate privirile la secţia de votare! Cum a venit îmbrăcată soţia fostul preşedinte FOTO

Traian Băsescu, împreună cu soția sa, Maria Băsescu, au fost la urnele de vot. Fostul președinte al României este unu dintre candidații pentru Primăria Generală a Capitalei și a votat la Liceul "Jean Monnet" din Capitală.

RomaniaTV.net
27 sept. 2020, 14:20
Maria Băsescu a atras toate privirile la secţia de votare! Cum a venit îmbrăcată soţia fostul preşedinte FOTO

Maria Băsescu a reuşit să atragă privirile tututor datorită ţinutei pe care a ales să o poarte, fiind una de bun simţ. Aceasta a fost îmbrăcată într-un costum din două piese, cu fustă şi sacou, dând dovadă de eleganţă şi rafinament în conformitate cu alegerile locale.

Citeşte şi: Rareş Bogdan anunţă VICTORIA PNL. „E foarte, foarte bine, în mai multe locuri decat speram. Rupem!”

Maria a stat în dreapta soţului şi l-a suţinut, indiferent care va fi rezultatul din această seară. Traian Băsescu crede că românii vor ieşi în număr mare la vot pentru că televiziunile i-au îndemnat să facă acest lucru. Alegerile locale se desfăşoară normal, chiar dacă este un an electoral atipic în contextul pandemie de coronavirus.

„Am votat. Cred că bucureştenii vor reuşi să dea un vot util pentru ei că deocamdată televiziunile i-au sfătuit să dea vot util pentru partide. Eu sfătuiesc să dea un vot util pentru ei, pentru cineva care poate schimba lucrurile în Bucureşti. Le doresc o zi bună bucureştenilor. Votul a decurs ca în perioada de pandemie, dar a decurs normal”, a spus candidatul din partea Partidul Miscarea Populara, Traian Băsescu, la ieşirea de la urne, relatează Agerpres.