Maria Băsescu, îndemnată să-l convingă pe preşedinte să demisioneze VIDEO

Maria Băsescu trebuie să îşi convingă soţul să demisioneze! Este mesajul femeilor din PSD, care fac apel la soţia preşedintelui să îl determine pe şeful statului să plece.

RomaniaTV.net
21 ian. 2012, 09:18
Maria Băsescu, îndemnată să-l convingă pe preşedinte să demisioneze VIDEO

„Un bărbat care este politician trebuie să facă în aşa fel încât să acţioneze pentru populaţie, nu să lupte împotriva ei. Fiind femeie, mamă şi soţie, mă gândesc că în spatele lui Traian Băsescu, Maria Băsescu ar trebui să aibă un cuvânt de spus şi cred că Maria Băsescu ar trebui să îl determine pe Traian Băsescu să plece. Îi solicit Mariei Băsescu să îl determine pe Traian Băsescu să demisioneze”, a declarat preşedintele Organizaţiei de Femei a PSD, Rovana Plumb, citată de Mediafax.

Ea a afirmat că preşedintele ar trebui să se pensioneze anticipat.

„El este marinar şi are dreptul să se pensioneze anticipat. Dar cred că Traian Băsescu nu are curaj să se pensioneze anticipat pentru că ştie bine că guvernul condus de el se comportă umilitor cu pensionarii”, a mai spus Plumb.

Sîmbătă are loc reuniunea Comitetului Executiv al Organizaţiei de Femei a PSD, la care participă şi Victor Ponta şi Adrian Năstase.