Maria Buză i-a înjurat pe Alex Velea şi Mario Fresh, la Asia Express: „Să-i ia dracu”. De ce s-a enervat actriţa

În a noua ediție din sezonul 3 al emisiunii Asia Express, cele opt echipe rămase în competiție au avut parte de noi și noi aventuri din care nu a lipsit adrenalina. Echipele, în afară de Speak şi Ştefania, au fost nevoiţi să sape în nisip, pe plajă, pentru a găsi următorul indiciu.

RomaniaTV.net
03 mart. 2020, 07:12
Maria Buză i-a înjurat pe Alex Velea şi Mario Fresh, la Asia Express: „Să-i ia dracu”. De ce s-a enervat actriţa

Primiii care au reuşit să-şi găsească indiciul, în mai puţin de un minut, au fost Alexandru Abagiu şi Radu Vlăduţ. „Pentru mine era foarte important să profităm de acest avantaj, să găsim o maşină, să ne ducă de acolo, chiar şi cinci minute. În momentul când vor veni şi celelalte echipe, să nu ne strice ploile din nou„, a declarat Radu.

Următorii care au plecat au fost Florin Ristei şi fratele său, Dan: „După cum vedem noi pe hartă, este foarte, foarte departe. Este foarte greu să găseşti transport, când distanţa e mare, aşa că trebuie să îl facem pe bucăţele„.

Cea de-a treia echipă care a găsit indiciul a fost formată din Alex Velea şi Mario Fresh, care şi-au luat ghiozdanele şi au plecat spre următoarea destinaţie, ceea ce a înfuriat-o extrem de tare pe Maria Buză, deoarece ea nu reuşea să dea de acel indiciu.

Au plecat?„(n.r. Alex Velea şi Mario Fresh), o întreabă Maria Buză pe colega ei, Lia Bugnar, care îi confirmă, apoi, Maria, enervându-se la culme, exclamă: „Să-i ia dracu!„. Lia se miră şi îi spune să nu mai vorbească aşa.

Răzvan Fodor şi Sorin Bontea au câştigat la limită

Meciul pentru amuletă din ediţia a noua de la Asia Express a fost foarte strâns. Cele două echipe care s-au luptat pentru amuleta de 1.000 de euro aau condus un camion fără să vadă şi au construit o conductă de apă perfect funcţionabil, însă doar o echipă a reuşit să ducă la bun sfârşit sarcina dată de Gina.

Răzvan Fodor şi Sorin Bontea au câştigat la limită faţă de echipa formată din Adda şi Cătălin. 

La început, concurenţii au trebuit să conducă un camion legaţi la ochi, să-l treacă printre trei porţi formate din câte doi stâlăi şi să adune de pe traseu ţevile care îi vor ajuta să construiască conducta de apă.

Citeşte şi: ASIA EXPRESS 2 MARTIE 2020 LIVE VIDEO: Nebunie luni seară, clasamente schimbate şi bătaie pe amuletă

În timpul cursei, Adda şin cătălin au avut câteva probleme atunci când camionul s-a blocat de câteva ori în autostrada formată din cenuşa vulcanului din apropiere. 

Dacă aveam silicoane era rău„, a zis Adda, care a trecut prin adevărate chinuri pe traseu.

Ultimul pas din cursă a fost construirea conductei de apă, folosind ţevile ca într-un joc de puzzle. Răzvan Fodor şi Sorin Bontea s-au descurcat mai bine, astfel că au reuşit, cu doar câteva secunde de echipa formată din Adda şi Cătălin.