Maria Buză, la un pas de deces. Actrița a fost salvată miraculos

În spatele performanțelor excepționale de pe scenă și a zâmbetelor există multe sacrificii, dar și drame, pentru Maria Buză. Celebra actriță a povestit care a fost cel mai dificil episod al vieții sale. 

28 feb. 2023, 16:53
Maria Buză, la un pas de deces. Actrița a fost salvată miraculos

Pe data de 26 februarie, Maria Buză a împlinit vârsta de 54 de ani. Cu acest prilej, îndrăgita actriță a oferit un interviu în care a făcut dezvăluiri explozive.

Actrița se mândrește cu realizările sale în plan profesional, cât și cu familia frumoasă pe care o are. Totuși, dincolo de bucurii, Maria Buză a trecut prin momente extrem de dure, pe care le-a povestit într-un interviu pentru Fanatik.

Potrivit actriței, aceasta a suferit complicații când a născut, iar soțul a fost nevoit să aleagă între a-și salva copilul sau mama bebelușului.

„Pe 21 februarie, când l-am născut pe băiatul meu, Andrei, eu sărbătoresc ziua lui de naștere, dar și ziua în care am primit o a doua șansă la viață. Medicii i-au spus atunci soțului că trebuie să aleagă între soție sau copil.

Este o întrebare la care, cu greu ar răspunde oricine, dar, din fericire, medicii au făcut toate eforturile posibile, au salvat întâi copilul și apoi au făcut tot ce s-a putut în ceea ce mă privește. Am fost în comă vreo 6 ore și spuneau medicii că tot ce a depins de ei s-a înfăptuit și că nu rămâne decât ca Dumnezeu să facă o minune și a făcut-o.

Medicii nu-mi mai dădeau nicio șansă, dar după 6-7 ore am dat semne și m-am trezit brusc, așa parcă dintr-o liniște absolută”, a declarat Maria Buză.

 

Nașterea Mariei Buză, o minune

 

De asemenea, celebra actriță a mai dezvăluit că era cât pe ce să nu se nască. Mama sa a vrut să o avorteze.

„Mama a știut să-mi povestească atât de frumos că eu îi sunt dată de la Dumnezeu și am venit pe lumea asta ca o răsplată și o binecuvântare, pentru că toate au fost împotriva a ceea ce ea, ca mamă, a încercat în ceea ce mă privește.

A fost ca un dar de la Dumnezeu pe care atunci nu avea cum să-l înțeleagă, l-a înțeles abia după ce încercarea ei de a renunța la această sarcină nu a fost una reușită.

Nu e zi și clipă în care să nu-mi spună că eu sunt minunea vieții ei. Din păcate, doar eu am rămas aproape de mama, sora mea cea mare s-a stins din viață foarte devreme, la 40 de ani, iar mama a suferit foarte mult ca părinte pentru această tragedie și mai am un frate care nu a putut să ne fie alături așa cum ne-am fi dorit.

Și cumva, în toată nebunia asta, eu încerc să fiu alături și lângă al meu copil și lângă a mea mamă, pe tata l-am pierdut însărcinată fiind”, a mai transmis Maria Buză, pentru sursa citată.