Maria Buză, schimbare importantă chiar de Crăciun. Motivul pentru care actrița a părăsit definitiv Capitala

Maria Buză a lăsat Capitala pentru liniștea din provincie. Actrița s-a mutat la țară și a dezvăluit cum va petrece primul Crăciun într-o casă țărănească.

24 dec. 2021, 18:20
Maria Buză, schimbare importantă chiar de Crăciun. Motivul pentru care actrița a părăsit definitiv Capitala

Actrița Maria Buză a lăsat forfota din Capitală și a ales să se mute la țară, iar în acest an va petrece Crăciunul pentru prima dată într-o casă bătrânească.

Maria Buză și-a exprimat la Acces Direct dorința ca noul an să fie unul mult mai binevoitor decât cel care tocmai se sfârșește.

Maria Buză a ajuns la sapă de lemn! Drama prin care au trecut artista şi soţul ei: „A fost extrem de greu, mi-am plâns în pumni!”
Dorința cea mai mare a actriței este să revină pe scenă, să aibă multe evenimente și să simtă energia publicului pe care nu a mai simțit-o la fel din cauza pandemiei.

”Ne adunăm cu toții, în primul rând cu bucuria de a fi cu toții laolaltă cu familia, cu prietenii. Ne străduim ca în fiecare an să ne facem surprize plăcute prin cadouri puse acolo sub brad și să ne surprindem așa frumos”, a spus Maria Buză la Acces Direct.

Maria Buză speră ca 2022 va aduce reușite în plan profesional și personal și că se va putea bucura alături de public în cadrul spectacolelor pe care le a susține.

Maria Buză i-a înjurat pe Alex Velea şi Mario Fresh, la Asia Express: „Să-i ia dracu”. De ce s-a enervat actriţa

”Bucuria de a o regăsi la anul, aceea de a fi cât mai mult pe scenă, publicul la fel de numeros ca în anii trecuți, la fel de fericit că se bucură de o seară fie la teatru sau la un spectacol de muzică, să ne putem bucura de vremurile, timpurile viețile noastre de acum doi ani înainte”, a mai spus Maria Buză.