Maria Constantin a rămas cu traume după participarea la Survivor România 2023. Ce dezvăluiri a făcut vedeta din tabăra Faimoșilor

Maria Constantin a părăsit Survivor România după numai o săptămână în competiție, în urma votului eliminatoriu al publicului.

03 feb. 2023, 14:25
Maria Constantin a rămas cu traume după participarea la Survivor România 2023. Ce dezvăluiri a făcut vedeta din tabăra Faimoșilor
Maria Constantin, dezvăluiri tulburătoare despre participarea la Survivor România

Maria Constantin, în vârstă de 35 de ani, a fost prima concurentă care a fost eliminată de la Survivor România în sezonul acesta. Ionuț Iftimoaie a fost cel care a nominalizat-o în Consiliul de Eliminare din cauza performanțelor sportive slabe pe care cântăreața le-a avut, iar publicul a vot în asentiment cu fostul luptător de K1.

Interpreta de muzică populară ar fi vrut să petreacă mai mult timp în competiție, iar plecarea preamtură a lăsat o rană adâncă în sufletul său. Pe contul personal de Instagram, Maria Constantin le-a explicat fanilor că nu se mai poate uita la emisiune pentru că suferă foarte mult. Aceasta și-ar fi dorit să lupte în continuare alături de colegii săi din echipa Faimoșilor în jungla din Republica Dominicană.

Citește și: Maria Constantin rupe tăcerea despre condiţiile de la Survivor România. „Te schimbi de faţă cu toţi! Nevoile ți le faci în junglă, te duci mai încolo”

„Încerc să nu mă mai uit la Survivor, pentru că mă prinsese destul de mult concursul acolo. Mi-a părut rău când am ieșit, dar asta este. Este un joc, mi l-am asumat și încerc cumva să nu mă mai uit atât de mult la emisiunile din Dominicană pentru că simt că îmi face rău și cumva de asta evit acest lucru, deoarece îmi amintesc momentele petrecute acolo, care chiar dacă au fost condiții grele, nu grele, foarte grele, totuși mă prinsese foarte tare competiția și mă simțeam foarte bine unde eram”, a declarat Maria Consntantin pentru click.ro.

Citește și: Maria Constantin a dezvăluit secretul relației sale: „Când se umple paharul devin foarte rea”

Maria Constantin i-a cerut acordul fiului pentru a participa la Survivor

Înainte de a pleca în Dominicană, Maria a mers la fiul ei, Codruț, pe care îl are din prima căsnicie cu Ciprian Tapotă, pentru a-i cere acceptul de a participa în competiție. Băiatul locuiește alături de tatăl lui în Târgu Jiu, iar Maria în București.

Artista a devenit cunoscută datorită vocii sale și a căpătat și mai multă notorietate după căsnicia cu Marcel Toader. Acum, Maria este împreună cu afaceristul Robert Stoica, alături de care va face nunta în vara lui 2023, după trei ani de relație.