Maria Constantin a dezvăluit secretul relației sale: „Când se umple paharul devin foarte rea”

Maria Constantin a dezvăluit secretul relației sale. Cântăreața trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Robert Stoica și se pregătește să-și unească destinele vara viitoare.

30 nov. 2022, 20:46
Maria Constantin a dezvăluit secretul relației sale: „Când se umple paharul devin foarte rea”
Maria Constantin a dezvăluit secretul relației sale

Maria Constantin a dezvăluit secretul relației sale. Vedeta a mărturisit că îl lasă mereu pe partenerul ei să aibă putere de decizie, motivând că acesta e bărbat și așa e normal. A mai mărturisit și-a cumpărat deja rochia de mireasă, dar nu vrea să grăbească deloc marele eveniment din viața ei.

Citește și: Maria Constantin, replică acidă pentru cei care au criticat-o că s-a apucat de cântat manele: ,,Am vrut să fiu un pic mai excentrică, am vrut să fiu eu”

Maria Constantin a dezvăluit secretul relației sale

Eu sunt de obicei o fată foarte bună, numai că uneori, când cineva mă calcă pe coadă, când se umple paharul devin foarte rea, nu rea, foarte rea și uneori realizez și eu că sunt rea.

Amândoi suntem prea buni și tot timpul îl las pe el să aibă ultimul cuvânt, pentru că el este bărbatul și așa mi se pare normal. Eu țin cont de ceea ce-mi spune și probabil și de asta funcționează relația noastră, fiindcă noi comunicăm foarte mult și luăm deciziile împreună.

Ceea ce pot eu să spun este că atunci când te aștepți mai puțin și când nu cauți, atunci vine! Mi-am luat rochia de mireasă înainte, pentru că găsisem un model pe care voiam să-l fac pentru o rochie de seară și chiar am zis că acel model, dacă va fi încă o dată în viața asta să mă mai mărit și nu aveam nicio speranță în privința asta, am spus că așa va arăta rochia mea de mireasă.

Am început să mă mai eliberez și cu siguranță ne vom apuca și noi de pregătiri, dar nu este chiar atât de urgentă treaba, pentru că noi vom pune în cursul săptămânii data și atunci vom găsi și locația și vom avea de toate disponibile”, a declarat Maria Constantin, pentru Antena Stars.