Maria Constantin, desfiinţată de fiul lui Marcel Toader. Dezvăluiri-şoc: a fost bătută şi înşelată

Maximilian Toader, fiul lui Marcel Toader, a avut o reacție dură,după ce Maria Constantin a dezvăluit că a fost bătută și înșelată de fostul sportiv, decedat acum aproape doi ani.

02 mart. 2021, 18:43
Maria Constantin, desfiinţată de fiul lui Marcel Toader. Dezvăluiri-şoc: a fost bătută şi înşelată

Maria Constantin, desfiinţată de fiul lui Marcel Toader după ce a venit la TV și a făcut dezvăluiri uluitoare din timpul căsniciei cu fostul sportiv. La aproape 2 ani de la moartea afaceristului, artista a decis să spună ce s-a întâmplat cu adevărat între ei, lucru care l-a deranjat teribil pe Maximilian Toader.

Maria Constantin, desfiinţată de fiul lui Marcel Toader

Fiul lui Marcel Toader i-a interzis Mariei Constantin să mai pronunțe numele tatălui său mort. Mai mult, Maximilian Toader declară că fosta soție a tatălui său se contrazice în declarații, pentru că imediat după divorț aceasta a spus că nu a fost bătută, iar acum susține că a fost violență fizică în căsncia ei.

Ioana şi Ilie Năstase divorţează. Ilie solicită divorţ în instanţă

„Voi lăsa opinia publică să judece aceste declarații în momentul în care se împlinesc 2 ani de la moartea tatălui meu și vine această doamnă să facă declarații. Se pare că se încurcă și în declarații. În momentul în care era într-o ceartă cu tatăl meu publică declara că nu a fost violent fizic, iar la 2 ani de la moartea lui declară că a fost violent. Mi-a povestit de ce nu s-au înțeles, ce s-a întâmplat, de ce nu au mai continuat. A fost voba de neîncredere. (n.r. ai văzut-o vânătă) Niciodată. Declarațiile au fost cu gura ei că el nu a fost violent fizic. Înțeleg dorința ei de a apărea și de a-și expune punctul de vedere, dar a declara anumite lucruri foarte grave despre o persoană care nu se poate apăra și este moartă de aproape de 2 ani mi se pare un lucru josnic. Dacă știa acest scenariu, trebuia să îl combată atunci, nu după ce tatăl meu a murit de 2 ani. O înțeleg de ce a vrut să apară, dar să nu facă declarații despre tatăl meu și vreau să o rog public pe această doamnă Maria Constantin să nu mai pronunțe numele Marcel Toader la televizor”, a spus Maximilian Toader pentru Antena Stars.

Câți bani avea Claudia Pătrășcanu când a fost dată afară din casa lui Gabi Bădălău

Maria Constantin a mărturisit că a fost bătută și înșelată de Marcel Toader. Vedeta a fost invitată într-o emisiune TV, unde a povestit prin ce a trecut în căsnicia ei cu fostul sportiv. „Da, a fost (n.r – agresiune fizică). Simplu fapt că am spus că vreau să se termine relația noastră. Eu am fost cea care în noaptea respectivă am vrut să plec. Am plecat a doua zi, am încercat să iau lucrurile cu calm, fiecare pas l-am făcut cu calm. Nu mai contam, eu nu mai existam. Asta e cel mai dureros… atunci când partenerul tău trece pe lângă tine ca și când n-ar fi, nu mai există comunicare, apreciere. Te simți în plus, am consierat că decât să fiu în plus… mai bine stau singură și cu siguranță Dumnezeu a avut grijă și a pus ceva deoparte pentru mine”, a spus Maria Constantin.


loading...