Maria Constantin, despre cel mai mare regret al ei. Ar da timpul înapoi pentru a schimba lucrurile: „Dumnezeu nu mi-a lăsat această oportunitate”

Invitată la emisiunea „Duet cu Alexandra Ungureanu”, Maria Constantin a vorbit despre regretele sale și despre cum au afectat-o acestea de-a lungul carierei.

09 mai 2023, 10:39
Maria Constantin, despre cel mai mare regret al ei. Ar da timpul înapoi pentru a schimba lucrurile: „Dumnezeu nu mi-a lăsat această oportunitate”
Maria Constantin a vorbit despre cel mai mare regret al ei

Maria Constantin este una dintre cele mai îndrăgite artiste de la noi, iar de-a lungul carierei a strâns de partea sa o mulțime de fani, care o apreciază și îi sunt alături la orice pas.

Cu toate astea, puțini sunt cei care știu că artistei nu i-a fost deloc ușor de-a lungul carierei, mai ales că a început totul la o vârstă fragedă, mai exact la 16 ani, alături de tatăl și frații ei, la evenimente diverse.

Citește și: Câți bani câștiga Maria Constantin din muzică la început de carieră. Ce a făcut artista cu primii ei bani: „Era o sumă foarte mare”

Regretul care o bântuie și acum

Invitată în emisiunea Alexandrei Ungureanu, Maria Constantin, extrem de sinceră, a dezvăluit cel mai mare regret al ei, moment pe care l-ar schimba dacă s-ar putea întoarce în timp.

„Ar fi multe momente pe care aș vrea să le schimb. Îmi pare foarte rău, de exemplu, pentru că nu am petrecut mai mult timp alături de tatăl meu. Asta este pe plan personal. Tatăl meu s-a stins din viață acum 7 ani de zile, iar eu mai mereu fiind pe drumuri, la concerte, evenimente, nu am petrecut suficient timp și Dumnezeu nu mi-a lăsat această oportunitate.

Din punct de vedere al carierei muzicale, regret că nu am făcut Conservatorul atunci, după ce a, terminat liceul și asta s-a întâmplat datorită faptului că părinții mei nu au avut o situație financiară foarte bună și eu tocmai de aceea m-am apucat să cânt muzică populară, pentru că aveam nevoie de partea financiară, să fac pregătire pentru flaut, unde eu eram olimpică pe țară.

Dar, așa a fost să fie. Regret, pentru că m-am apucat la vârsta de 30 de ani, am terminat o facultate de jurnalism, dar aceea a fost o ambiție a mea”, a povestit Maria Constantin.

Citește și: Maria Constantin ține foarte mult la superstiții. Vedeta de la Survivor s-a hotărât să nu mai cânte la cea de-a treia nuntă

Maria Constantin se pregătește de nuntă

Artista vrea o nuntă deosebită, iar invitațiile sunt inedite. Ea a povestit că este foarte fericită că se căsătorește cu omul iubit, care o face fericită, și a vorbit despre cântecul lor special.

„Până la nunta mea pe 4 august, vreau să redevin blondă. Viitorul meu soț e jumătatea mea. Am o piesă compusă de mine pentru el, care am zis că o să fie coloana sonoră de pe invitațiile noastre. Am gândit-o cumva, să fie o invitație digitală”, a mai spus Maria.