Maria Constantin îi ia apărarea lui Pescobar în scandalul momentului. „Să mai zică cineva că nu este bună mâncarea. Eu sunt mare fan, vin de fiecare dată când am poftă de fructe de mare”

Maria Constantin îi ia apărarea lui Pescobar, după ce ANPC l-a lăsat cu restaurantele închise. Cântăreața a spus că e un mare fan al preparatelor găsite în localurile pe care le deține.

26 sept. 2023, 16:30
Maria Constantin îi ia apărarea lui Pescobar în scandalul momentului. „Să mai zică cineva că nu este bună mâncarea. Eu sunt mare fan, vin de fiecare dată când am poftă de fructe de mare”

După scandalul care l-a avut ca protagonist pe Pescobar, Maria Constantin a răbufnit pe rețelele sociale în urma controalelor făcute de cei de la ANPC.

Paul Nicolau, spus Pescobar, a primit cea mai grea lovitură de la autorități. ANPC i-a închis restaurantul din Parcul Herastrău, după ce a descoperit mai multe nereguli, printre care carne expirată. În mediul online au ajuns mai multe poze cu mâncarea strictă și cu condițiile improprii în care era ținută. Internauții au avut o serie de reacții negative.

Citește și O tânără de 21 de ani a murit cu puțin timp înainte de nuntă. Alessia apelase la o operaţie banală

Maria Constantin a sărit în apărarea lui Pescobar și a spus că merge des în restaurantele lui. Ea a mai spus că nu a avut probleme cu mâncarea până acum, ba chiar s-a declarat mare fană.

”Să mai zică cineva că nu este bună mâncarea la Pescobar. Eu sunt mare fan, vin de fiecare dată când am poftă de fructe de mare și, credeți-mă, am fost și în restaurante de super lux și super scumpe, unde am comandat fructe de mare și niciodată nu mi-a venit așa. Iar pentru haterii ăia care judecă că era mizerie în bucătărie, și eu când gătesc acasă indiferent că gătesc doar două ouă în tigaie, tot mai sare pe faianță. Haideți să nu fim răi și cei care au mâncat aici, probabil știu. Succes!”, a spus Maria Constantin, pe Instagram.

După ce Pescobar i-a închis restaurantele, Pescobar a decis să facă niște schimbări în viața lui. În ultima perioadă se afișa mereu în mediul online cu bolizi de lux, femei, haine și vacanțe scumpe. Acum, însă, a hotărât să nu mai iasă așa mult în evidență.

Citește și Creşte numărul cazurilor de Covid în România. Rafila: „Nu reintroducem măştile în spaţiile aglomerate, dar asta nu înseamnă că nu le recomandăm”

„Anunţ de vânzare Urus. Pescobar, unic proprietar, Urus 14.000 km, atât s-a putut. Avionul de pe lume. Cu tot cu laptop, cu tot cu secret, cu tot cu icoane de la Athos. Vindem, tati, că n-avem ce să facem cu atâtea, dă urât după aia.”, a anunțat Pescobar pe TikTok.