O tânără de 21 de ani a murit cu puțin timp înainte de nuntă. Alessia apelase la o operaţie banală

Familia tinerei este acum devastată, iar poliția a demarat o anchetă pentru a stabili condițiile exacte în care tânăra și-a pierdut viața.

26 sept. 2023, 15:27
O tânără de 21 de ani a murit cu puțin timp înainte de nuntă. Alessia apelase la o operaţie banală

O tânără în vârstă de 21 de ani, Alessia Neboso, care se pregătea să se căsătorească, și-a pierdut viața după ce a ales să-și facă o operație de mărire a sânilor, pentru că își dorea să poarte o rochie de mireasă cu un decolteu adânc.

Alessia Neboso, o tânără în vârstă de 21 de ani, din Italia, își plănuia nunta cu iubitul ei, Mario Lucchessi. La doar câteva zile după intervenția de mărire a sânilor, ea a început să se simtă rău.

Potrivit Daily Mail, tânăra de 21 de ani a făcut febră, s-a confruntat cu oboseală și slăbiciune accentuată, precum și tulburări gastrointestinale.

Doliu în lumea teatrului românesc! Actrița Adina Cristescu a murit la vârsta de 56 de ani. ”Ai plecat prea curând! Deja îmi lipsești”
Din nefericire, starea ei de sănătate s-a înrăutățit, iar familia a decis să o ducă la o cameră de gardă dintr-o localitate de lângă Napoli.

„Medicii au înțeles imediat că vorbim despre un caz foarte serios. Toți indicatorii erau alterați. Rinichii începeau să cedeze, globulele albe aveau valori crescute și deja începuse să aibă dificultăți de respirație!”, a declarat medicul Feliciano Ciccarelli în presa locală.

„Am făcut toate testele posibile. Ne-am dorit să identificăm unde este localizată infecția. Am făcut și un CT abdominal, unul pentru piept și am descoperit că problema venea de la plămâni”, a mai dezvăluit medicul.

În cele din urmă, ea a fost stabilizată și transferată la Terapie Intensivă, însă, în ciuda eforturilor medicilor,  a suferit un stop cardiac, în urma căruia a murit.

Doliu în muzica românească. O celebră artistă a murit la 45 de ani, după ce a pierdut lupta cu cancerul. Cezar Ouatu este devastat: „Este nedrept uneori ce se întâmplă”
O prietenă apropiată, care și-a dorit să-și păstreze anonimatul, a povestit în presa locală: „Visul ei a fost să se căsătorească într-o rochie cu un decolteu adânc, care să-i pună în valoare bustul generos. A avut mereu complexul că are sânii mici, de aceea a apelat la această intervenție. Nu a ascultat pe nimeni, nici măcar pe iubitul ei”.

Familia tinerei este acum devastată, iar poliția a demarat o anchetă pentru a stabili condițiile exacte în care tânăra și-a pierdut viața.