Maria Constantin nu face nuntă tradițională: „Nu vrem să respectăm nicio tradiție”. Cum trebuie să se îmbrace invitații

Maria Constantantin nu face nuntă tradițională. Artista este foarte entuziasmată că urmează să se căsătorească și a mărturisit că este în grafic cu pregătirile, pentru că a făcut-o din timp. Ea susține că nu va respecta tradițiile românești, iar marele eveniment va avea loc în aer liber.

26 mai 2023, 09:03
Maria Constantin nu face nuntă tradițională: „Nu vrem să respectăm nicio tradiție”. Cum trebuie să se îmbrace invitații
Maria Constantantin nu face nuntă tradițională

Maria Constantantin nu face nuntă tradițională. Cântăreața și iubitul ei și-au ales deja ținutele pentru marele eveniment și au pus la punct toate detaliile. Fosta soție a lui Marcel Toader susține că nu va respecta tradițiile românești. Astfel „furatul miresei” sau „jocul găinii” nu vor exista. Pe de altă parte, Maria și Robert iau în calcul să dea brățări tuturor invitaților.

Citește și: Cât costă rochia de mireasă aleasă de Maria Constantin: ”Vreau să plătească soțul și nu i-aș spune acum, să nu facă infarct înainte de nuntă”

Maria Constantantin nu face nuntă tradițională

Stăm bine cu pregătirile pentru nuntă. Ne-am pregătit din timp, am pus toate detaliile la punct, nu prea mai avem multe de făcut. Nunta va fi pe 4 august.

Noi am stabilit să facem nunta în aer liber în perioada în care este cald. Ne-am gândit la ideea de soare, de căldură. La noi cald este iulie-august, așa că a trebuit să ne punem nunta în acea perioadă.

Nu este o nuntă tradițională. Este o nuntă atipică, va fi ca o petrecere totul. Toată lumea va trebui să vină îmbrăcată în alb. Va fi o petrecere unde lumea se va distra, cu siguranță la sfârșit vom fi toți pe mese. Vrem ca invitații noștri și noi să ne distrăm, să ne simțim bine.

Nu vom respecta nicio tradiție la nuntă. Nu suntem cu respectarea tradițiilor pentru eu consider că aceste lucruri îți iau mult din timp. Nu vrem să respectăm nicio tradiție. Ar fi o idee să dăm brățări ca la festivaluri”, a dezvăluit pentru Fanatik.ro.

Artista și iubitul ei au ales mâncare pentru toate gusturile cu care își vor da pe spate invitații, iar bucătăria va fi românească și italiană.

Vom merge pe stilul italienesc la meniu. Aperitivul va fi servit la farfurie cu specialități italienești, peștele va fi făcut în același stil. Sărmăluțele și friptura vor fi făcute pe loc. Va fi un show live-cooking și fiecare își va alege.

Mie îmi place foarte mult peștele. Dacă nu am pește, nu mă mai interesează că există cotlet de berbecuț, porc, nimic. Astfel, omul își poate alege, din acest motiv am optat pentru live cooking. Mi se pare că este mai antrenant așa.

Nu vom avea candy-bar, vom aveam doar mașină de înghețată. De asemenea va exista și o mașină de pop-corn. Va fi ca la un party. Cred că o să ciugulesc la nuntă, nu o să mănânc. Cu toate că mâncarea este senzație. Am fost la degustare și este vis”, a mai spus Maria Constantin.