Maria Constantin s-a măritat în secret? Detaliul care a stârnit semne de întrebare

Maria Constantin s-a măritat în secret? Weekendul care a trecut a fost unul emoţionant pentru artistă şi iubitul ei, care au participat la nunta unor apropiaţi şi nu ca simpli invitaţi, ci ca naşi de cununie.

21 sept. 2022, 17:59

Maria Constantin s-a măritat în secret? Cântăreața de muzică populară și partenerul său de viață anunțau pe pagina de Facebook că sunt nași de cununie și că urmează să meargă în fața altarului alături de finii lor. Însă, detaliul care a atras atenţia fanilor a fost faptul că cei doi nu sunt căsătoriţi şi doar aşa pot cununa religios.

Religia ortodoxă nu permite să fii naș, dacă la rândul tău nu ești căsătorit, însă există și o anumită dispensă din partea preoților de a putea să-ți permită acest lucru, dar cu obligația ca în anul următor să faci acest pas.

Maria Constantin s-a măritat în secret?

Maria Constantin a explicat cum stau lucrurile, în acest caz, ea şi iubitul ei au fost nași doar cu numele, deoarece oficialii nași de cununie pentru cuplul proaspăt căsătorit au fost părinții lui Robert Stoica, iubitul cântăreței.

Părinții iubitulul meu sunt nașii de botez ai ginerului, sunt nașii părinților lui, iar în biserică de fapt și de drept au fost nași părinții iubitului meu. Noi am fost mai mult cu numele, au fost cumva două perechi de nași, dar cumva cununați și căsătoriți am nășit cumva împreună cu părinții lui Robert (n.r. iubitul Mariei Constantin). Faptul că fiind părinții care i-au cununat, nu a fost nicio problemă”, a transmis Maria Constantin.

Citeşte şi: Maria Constantin, cerută în căsătorie pe platoul „Splash! Vedete la apă”. A spus DA?

Maria Constantin, nuntă cu aproape 1000 de invitaţi

Chiar dacă are deja la activ două mariaje eșuate, artista nu ezită atunci când vine vorba despre o nouă căsătorie şi este gata să spună, din nou, „DA”. Evenimentul nu va fi unul restrâns, ba din contră, vor fi sute de invitaţi care se vor bucura alături de ei.

Nunta va fi la anul, dar nu știm când, pentru că momentan nu am stabilit și vom stabili cu câteva luni înainte. Va fi în cursul săptămânii, nu în weekend. Eu mi-aș fi dorit un eveniment restrâns, dar avem foarte mulți prieteni și e cam imposibil acest lucru. Eu sunt olteancă, iar acolo se fac nunți cu 500-600 de persoane, chiar și 1000.

Rochia de mireasă este stabilită. Am modelul. Se ocupă prietenul meu Florin Burescu. Va fi o rochie frumoasă, simplă, super drăguță, mai mult nu vă spun. Eu am fost mireasă deja de două ori, am avut toate modelele de rochii, și sirenă, și prințesă. E pregătit tot, nunta va fi în București, la un restaurant select. Vor veni și vor cânta toți colegii mei”, a declarat Maria Constantin, în cadrul unei emisiuni de televiziune.