Lovitură dură pentru Maria Constantin. Cântăreaţa a anunţat pierderea: „A trebuit să o iau cumva de la capăt”

Lovitură dură pentru Maria Constantin. Cântăreaţa a avut parte de o întâmplare petrecută în urmă cu ceva vreme, care a marcat-o puternic. Vedeta și-a pierdut canalul de Youtube pe care avea în jur de 200.000 de abonați, strânși cu trudă de-a lungul timpului.

07 iun. 2022, 10:05
Lovitură dură pentru Maria Constantin. Cântăreaţa a anunţat pierderea: „A trebuit să o iau cumva de la capăt”
Lovitură dură pentru Maria Constantin

Lovitură dură pentru Maria Constantin. Artista mărturiseşte că motivul pentru care şi-a pierdut canalul de Youtube a fost din cauza unei melodii pe care o postase acolo. A primit report la cântecul respectiv, chiar dacă susține că avea acte în regulă pe melodie, însă Youtube a decis să-i închidă contul.

Citeşte şi: Cum îşi menţine silueta Maria Constantin. Vedeta îşi riscă sănătatea: „Eu sunt foarte pofticioasă”

Lovitură dură pentru Maria Constantin

Era munca mea de atâția ani, videoclipuri, melodii, bani investiți! Este foarte aiurea, se poate face foarte ușor rău! Acum, a trebuit să o iau cumva de la capăt cu noul canal de YouTube! S-a întâmplat acum multă vreme, când eu nu știam că Youtube-ul se monetizeză, aveam abonați foarte mulți.

Eu nu știam lucrurile astea. Aveam pe cineva care se ocupa de lucrurile astea. Nu era nici măcar monetizat. Eu l-am pierdut, pentru că a fost cumva o neînțelegere. Am lansat o piesă, la care mi-a fost dat report, deși eu aveam acte pe piese respectivă.

Atunci eram în mai multe procese, YouTube-ul mi-a răspuns că trebuie să înaintez un proces în care să am decizia judecătorească, cum că într-adevăr este piesa mea! Deși eu aveam acte pe piesa respectivă”, a mărturisit Maria Constantin la Antena Stars.

Maria Constantin, nuntă cu aproape 1000 de invitaţi

Cântăreaţa de muzică populară trăieşte o frumoasă poveste de dragoste cu Robert Stoica, alături de care vrea să îşi formeze o familie. Marele eveniment va avea loc la anul, iar imediat după nuntă intenţionează să rămână gravidă.

Chiar dacă are deja la activ două mariaje eșuate, artista nu ezită atunci când vine vorba despre o nouă căsătorie şi este gata să spună, din nou, „DA”. Evenimentul nu va fi unul restrâns, ba din contră, vor fi sute de invitaţi care se vor bucura alături de ei.

Nunta va fi la anul, dar nu știm când, pentru că momentan nu am stabilit și vom stabili cu câteva luni înainte. Va fi în cursul săptămânii, nu în weekend. Eu mi-aș fi dorit un eveniment restrâns, dar avem foarte mulți prieteni și e cam imposibil acest lucru. Eu sunt olteancă, iar acolo se fac nunți cu 500-600 de persoane, chiar și 1000.

Rochia de mireasă este stabilită. Am modelul. Se ocupă prietenul meu Florin Burescu. Va fi o rochie frumoasă, simplă, super drăguță, mai mult nu vă spun. Eu am fost mireasă deja de două ori, am avut toate modelele de rochii, și sirenă, și prințesă. E pregătit tot, nunta va fi în București, la un restaurant select. Vor veni și vor cânta toți colegii mei”, a declarat Maria Constantin, în cadrul unei emisiuni de televiziune.