Maria Constantin şi Dacian Varga s-au despărţit. Artista a rupt tăcerea: ce s-a întâmplat între cei doi

Maria Constantin și Dacian Varga s.au despărțit la mai bine de un an de când au decis să formeze un cuplu. Artista de muzică populară a confirmat ruptura de fostul fotbalist în cadrul unei emisiuni tv.

05 feb. 2020, 18:40
Maria Constantin şi Dacian Varga s-au despărţit. Artista a rupt tăcerea: ce s-a întâmplat între cei doi

Maria Constantin și-a făcut intrarea la emisiunhe cu o mărturisire-bombă: „Viorele, să ştii că sunt liberă!”.

Afirmația a venit după ce Viorel Stegaru a cerut-o în căsătorie în glumă… Cântăreață de muzică populară nu a dorit inițial să facă niciun comentariu în legătură cu despărțirea de Dacian Varga.

„În ultimii doi ani de zile, n-am mai ieşit să vorbesc despre viaţa mea personală… Nu vreau să comentez. Nu veţi afla nimic! Cel mai important lucru din viaţa mea este copilul meu şi atât”, a spus Maria Constantin.

Maria Constantin tocmai a dat vestea cea mare. Fanii s-au grăbit să o felicite

Întrebată dacă s-a despărţit de iubit, Maria Constantin a reacționat sec: „Da!”.

Maria Constantin și Dacian Varga au fost surprinși, recent, într-un restaurant de lux din București în timp ce luau cina. Întâlnirea lor s-a sfârșit brusc, după o discuție aprinsă. Dacian Varga s-a ridicat de la masă și i-a urmat pe cei doi prieteni care erau prezenți în local. La câteva clipe distanță, Maria Constantin a plecat și ea spre mașina fostului fotbalist și s-a aşezat pe scaunul din față al maşinii, fără să spună un cuvânt.