Maria Dragomiroiu dezvăluie secretul care o face să arate mult mai tânără. Artista anunță când se va retrage

La cei 68 de ani ai săi, Maria Dragomiroiu arată impecabil și e plină de energie, astfel că a fost întrebată de multe ori ce metode aplică pentru a avea un ten și un păr frumos, care o fac să arate mult mai tânără.

05 aug. 2023, 12:15
Maria Dragomiroiu dezvăluie secretul care o face să arate mult mai tânără. Artista anunță când se va retrage

Maria Dragomiroiu nu a făcut sport niciodată și se declară o gurmandă, dar cu toate acestea arată impecabil, pentru că face multă mișcare în curtea casei sale, unde dă cu sapa și cu grebla, potrivit propriilor sale mărturisiri. Îndrăgita cântăreață de muzică populară are o singură operație estetică, de blefaroplastie (ridicarea pleoapelor) și nu are în plan vreo altă intervenție.

”Eu sunt o gurmandă. Am grijă însă ce mănânc. Un om trebuie să mănânce de toate, organismul are nevoie ca să funcționeze. Dar să ai limită, cât de cât. Dacă o zi mănânc mai mult, a doua zi mă reglez. Stau cu cântarul lângă mine.

Eu nici nu apuc să dorm. Nu am făcut niciodată sport. Nici la sală nu am fost vreodată. Nici la Spa-uri…Eu muncesc fizic, acasă. Asta îmi și place. Eu am crescut la țară și știu ce înseamnă să lucrez pământul, să îngrijesc plante. Stau în grădină și sap. Nici nu ajung bine acasă, și pun mâna pe greblă să adun frunzele. Asta e sportul meu, prin muncă.”, a declarat Maria Dragomiroiu pentru Cancan.

Îndrăgita cântăreață a adăugat că femeile trebuie să muncească pentru a avea o imagine impecabilă, spre deosebire de bărbați, cărora le este mult mai ușor.

”Munca. Păi un bărbat își dă doar cu apă pe ochi, se îmbracă, își trece mâna prin păr și a ieșit pe ușă. Pentru o femeie nu e așa. Mai ales la o artistă, e o muncă. Câteva ore, ca să fii impecabilă pe scenă. Și trebuie să ai grijă de tine. Eu am grijă de mine. Merg și eu, îmi fac timp, din când în când, de câte o ajustare. Îți mai faci umplere de riduri. Mergi la o clinică, investești.

Citește și: Corina Chiriac, surprinsă de un zidar în timpul unei partide de dragoste pe balcon cu fostul său iubit celebru

Nu poți spune că eu sunt așa de la Dumnezeu. Mă îngrijesc și investesc în asta. Pentru ca să fii plăcut ochiului. Omul nu te-ar iubi, altfel. Acum câteva seri, erau două doamne care-mi spuneau că le transmit, că sunt ca un model, că le impulsionez și pe ele.”, a mai spus artista.

Maria Dragomiroiu spune că nu are de gând să se retragă din lumina reflectoarelor, atâta timp cât sănătatea îi va permite să susțină spectacole.

”Mă rog la Dumnezeu să-mi dea sănătate, să pot sta pe scenă până cât voi mai putea, până cât oi trăi. Sunt convinsă că fiecare artist asta își dorește, să fie până la final pe scenă. Pentru că, de fapt, această întâlnire cu publicul îți dă puterea să mergi mai departe, să speri, să fii în formă. Ce spectacole frumoase sunt pe litoral acum. Eu azi noapte, la 00.30, cântam la Techirghiol, iar oamenii aceia, care dimineață aveau tratament, au fost acolo, m-au aplaudat, am făcut poze. Adică am simțit acea energie pe care mi-o dăruiau. Iar eu, prin cântecele mele, le-o întorceam. Fiecare trebuie să facă ceea ce poate.”, a declarat artista.

Citește și: Mihaela Bilic dezvăluie care sunt alimentele care îngrașă cel mai mult: ”Aportul caloric este identic, însă efectele asupra siluetei sunt diferite”