Maria Dragomiroiu, dezvăluiri despre Mădălina Manole: A fost nefericită în ambele căsnicii

Interpreta de muzică populară Maria Dragomiroiu, a povestit la România TV că Mădălina Manole, prietena ei bună, nu a avut o căsnicie fericită nici cu compozitorul Şerban Georgescu, primul ei soţ, nici cu Petru Mircea.

31 aug. 2013, 14:28
Maria Dragomiroiu, dezvăluiri despre Mădălina Manole: A fost nefericită în ambele căsnicii

„Mădălina nu a fost fericită nici cu Şerban, nici cu Petru Mircea. Şerban, poate la început o fi fost frumos, pe parcurs se purta cu ea ca şi cum ar fi fost un copil, nu o înţelegea. Nu a luat-o în serios Şerban, aşa s-a ajuns la despărţire. Ea a renunţat la tot, a plecat din casa acea frumoasă, ea a făcut tot acolo (…) Ea a vrut copil şi cu Şerban, dar ceva era în neînregulă”, a povestit Maria Dragomiroiu la România TV.

Prietena Mădălinei Manole a vorbit şi despre relaţia ei cu Petru Mircea.

„În cealaltă căsnicie, s-a aruncat cu toată dragostea ei în ceva, să fie un nou început. După ce s-a născut copilaşul, Petru ar fi spus că până atunci că erau cele două bunici, o ajutau. La opt luni au făcut actele, a devenit doamna Mircea. Atunci mama Mădălinei nu a mai venit la ea, ăsta a fost şocul grozav pentru ea. Ea îşi iubea familia, voia o familie, voia ca toată familia să fie împreună. Când s-au făcut actele, Petru s-a schimbat total, a fost alt om. Ea s-a închis din ce în ce mai mult în ea, nu mai vorbea la telefon, nu mai comunica, mergea foarte rar în spectacole”, a mai povestit Maria Dragomiroiu.