Maria Dragomiroiu, dezvăluiri incredibile la 12 ani de la moartea Mădălinei Manole: „Spunea că asupra familiei ei apasă un blestem și că s-ar putea să moară tânără…”

La 12 ani de la moartea Mădălinei Manole, Maria Dragomiroiu vorbește despre tragicul eveniment, cele două fiind prietene apropiate.

06 sept. 2022, 10:24
Maria Dragomiroiu, dezvăluiri incredibile la 12 ani de la moartea Mădălinei Manole: „Spunea că asupra familiei ei apasă un blestem și că s-ar putea să moară tânără…”

Maria Dragomiroiu și Mădălina Manole erau foarte apropiate

În data de 14 iulie 2010, Mădălina Manole a fost găsită fără viață în locuința sa. La 12 ani de la acest moment, Maria Dragomiroiu, care era extrem de apropiată de regretata artistă, a vorbit despre moartea acesteia.

Mădălina locuia în Otopeni, alături de soțul ei și fiul acestora, într-o vilă. Ea și doamna Dragomiroiu au fost foarte apropiate, ca niște surori. Interpreta de muzică populară a dezvăluit că prietena sa era „o fire depresivă” și „exigentă cu ea”. Aceasta a declarat în cadrul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai” că moartea artistei a afectat-o foarte mult și că a suferit din această cauză și a vorbit despre cum era Mădălina înainte de a lua decizia de a-și pune capăt zilelor. „Ea a fost o fire depresivă, se știa că era foarte exigentă cu ea, își iubea enorm familia, dar sunt convinsă că ceva a canalizat-o spre acest destin. Ea simțea ceva, ea spunea că asupra familiei ei apasă un blestem și că s-ar putea să moară tânără și nimeni nu a fost lângă ea.”, spune Maria Dragomiroiu, conform viva.ro.

Citește și: Mădălina Manole ar fi fost UCISĂ! Verdictul șocant al unui expert FBI, la 12 ani de la moartea „fetei cu părul de foc”

Interpreta regretă că nu a putut să o salveze pe prietena sa

Cântăreața de muzică populară are remușcări din cauza faptului că nu a putut face mai mult pentru Mădălina și nu i-a putut salva viața. Aceasta a susținut că regretata artistă nu i-a vorbit nicio clipă despre faptul că urmează să se căsătorească: „Mama era departe, iar omul de lângă ea nu a iubit-o destul încât să o salveze. Eu dacă aș fi știut aș fi luat-o la mine, dar nu mi-a spus. Cu o zi înainte de nunta ei a plecat de la noi din casă la Botoșani și nu mi-a spus că este nunta ei, deci ceva era în neregulă. Dacă aș fi știut prin ce trece ea, prin stările alea, atunci aș fi acționat categoric. O simt și mă rog pentru sufletul ei, pentru că este într-un loc în care nu este bine. Mă rog ca Dumnezeu să o ierte!”.

Citește și: Angela Gheorghiu, aniversare spectaculoasă alături de iubitul mai tânăr cu 22 de ani. „Un vis pe care îl trăiesc” FOTO