Maria Dragomiroiu o desfiinţează pe Elena Merişoreanu: „Peste tot unde se duce la televior, vorbeşte despre colegi”

Un nou scandal a izbcnit în showbiz. Maria Dragomiroiu o desfiinţează pe Elena Merişoreanu, referitor la comportamentul ei în public. Recent, a fost invitată în emisiunea lui Măruţă, participând la rubrica picantă. Astfel, artista şi-a spus părerea despre colega sa de breaslă.

17 mart. 2021, 11:52
Maria Dragomiroiu o desfiinţează pe Elena Merişoreanu: „Peste tot unde se duce la televior, vorbeşte despre colegi”

Maria Dragomiroiu o desfiinţează pe Elena Merişoreanu, după a fost provocată să o descrie în trei cuvinte. A spus de artista de muzică populară că este: „răutăcioasă, invidioasă, mincinoasă.”

Citeşte şi: Muzica populară este în doliu. Un artist celebru a murit: „A încetat din viaţă, lăsându-ne să cântăm singuri”

Peste tot unde se duce la televior, se duce să vorbească despre colegi. Nu e frumos, nu e bine să judeci. Există instituții care judecă, atât. A venit să judece colegii, dar îmi pare rău. Noi ne-am întâlnit de multe ori.

După o emisiune în care era vorba de pensia mea celebră, atunci a venit să spună că probabil n-am muncit și de asta. Nu o invidiez, dar îmi pare rău de răutatea asta. Nu poți să judeci un coleg când nu e treaba ta. Eu o iubesc în continuare, dar n-aș fi făcut asta”, a declara Maria Dragomiroiu la Măruţă.

Maria Dragomiroiu o desfiinţează pe Elena Merişoreanu

Elena Merișoreanu a vorbit despre Maria Dragomiroiu după ce au apărut în presă mai multe articole cu privire la banii pe care îi încasează aceasta după atâția ani de muncă. După o activitate de 40 de ani, artista de muzică populară primește din partea statului o pensie de 1.200 de lei.

Știu că Maria Dragomiroiu e o mare vedetă, o cântăreață de excepție. Dar nu poți să spui că ai pensie mică dacă nu ai fost angajată la un ansamblu. Eu de la 16 ani am fost. Eu nu știu să fie angajată la un ansamblu în București. Eu am peste 30 de ani de muncă de la Rapsodia Română. Noi avem turnee grele. când ieșeam de pe scenă, ieșeam cu brumă la gură. Nu trebuie să ne văităm, că nu e cazul”, spunea Elena Merișoreanu.


loading...
Partenerii noștri