Maria Dragomiroiu, replică dură pentru cei care o critică pentru vacanţele de lux. „Nu trăiesc din pensie!”

Maria Dragomiroiu a reacţionat vehement după ce a fost criticată pentru că a plecat într-o vacanță. Fanii i-au reproșat că se plânge de pensia mică, dar îşi permite să plece mai mereu în străinătate.

21 feb. 2023, 12:24
Maria Dragomiroiu, replică dură pentru cei care o critică pentru vacanţele de lux. „Nu trăiesc din pensie!”
Maria Dragomiroiu, replică dură pentru cei care o critică pentru vacanţele de lux. "Nu trăiesc din pensie!"

Maria Dragomiroiu, replică dură pentru cei care o critică pentru vacanţele de lux. Artista spune că nu s-a plâns niciodată de pensie, ci doar a menționat că în trecut a primit 1.200 de lei, şi nu trăiește doar din pensie, ci și din ceea ce a acumulat în carieră. „Numai despre pensia mea vorbesc, deci numai despre această pensie, pentru că eu nu pot să merg într-o vacanță undeva, că mă ia la rost lumea, ce caut în vacanță, cum de îmi permit cu pensia de acum trei ani şi jumătate. Eu dacă mă duc și pun niște poze că am fost și eu în America, mi-am permis să fac și eu, să mă duc în America la prieteni, așa, să stau și eu la fiecare câteva zile. Mi-am permis să pun și eu poze să mă bucur cu prietenii”, a spus artista la Antena Stars.

Citeşti şi: Pensia pe care o primește acum Maria Dragomiroiu după 40 de muncă

„Au văzut asta și îmi trimit pe Facebook, unde mă duc cu cei 1200 de lei pe care i-am luat acum, cu care am ieșit la pensie. Să vedem încotro o ia societatea și lumea asta, să îndreptăm necazurile mari. Nu problema pensiei mele, care a fost acum 3 ani jumătate, care oricum s-a mărit, oricum este altceva oricum, iar eu nu din asta trăiesc eu muncesc și mulțumesc și mă rog la Dumnezeu să-mi dea putere și să muncesc și să mai fiu iubită de marele public și să mă solicite, că voi spune tot timpul prezent. A devenit o așa o boală pentru lume. Deci toată lumea a rămas blocată că Maria Dragomiroiu s-a plâns de pensie și când n-oi mai fi pe acest Pământ, o să se reia că Maria Dragomiroiu se plânge de pensiei. Lucru neadevărat!”, amai declarat Maria Dragomiroiu.

Citeşti: Care este dieta Mariei Dragomiroiu. Artista a dezvăluit ritualul său de îngrijire: „Fac asta în fiecare seară”

Interpreta de muzică populară a mai spus că se bucură că are în continuare spectacole: „De asta mă rog la Dumnezeu să-mi dea sănătate să pot să muncesc, să fac ceea ce mi-e drag și nu sunt vorbele mele. Totul apare pe site-uri, cum pun o poză ceva, pe unde umblu. Îmi este și frică să mai pun ceva că mă judecă. Nu știu, deci îți stă mintea în loc! Tot timpul se apasă pe chestia asta, dar cum mi-am permis, vă apreciem, dar cum v-ați permis cu pensia asta, cum că noi suntem și am muncit… toată lumea muncește foarte bine. Asta e, fiecare cu destinul lui. Eu nu m-am plâns niciodată și nici nu am de ce! Îi mulțumesc lui Dumnezeu, că am tot ce-mi trebuie. Nu-mi doresc prea mult, îmi doresc să fiu un om normal, de mijloc, cum am spus să trăiesc, omenește. Cum încearcă să trăiască toată lumea, nici prea sus, nici în sărăcie!”.