Pensia pe care o primește acum Maria Dragomiroiu după 40 de muncă

După ce a bucurat și încântat sufletele românilor cu piesele ei timp de 40 de ani, Maria Dragomiroiu, doamna cântecului popular, spune că nu este deloc mulțumită de pensia pe care o primește de la statul român.

14 ian. 2023, 11:50

După patru decenii de muncă, Maria Dragomiroiu a ieșit la pensie. Îndrăgita cântăreață de muzică populară spune că suma de bani pe care o primește de la statul român este extrem de mică, având în vedere că a lucrat timp de 40 de ani.

Citiți și: Maria Dragomiroiu, dezvăluiri incredibile la 12 ani de la moartea Mădălinei Manole: „Spunea că asupra familiei ei apasă un blestem și că s-ar putea să moară tânără…”

Maria Dragomiroiu, în vârstă de 67 de ani, a muncit foarte mult pentru a-și asigura o bătrânețe decentă, însă statul îi acordă o pensie extrem de mică. După zeci de ani petrecuți pe scenă, celebra cântăreață de muzică populară, a mărturisit că este dezamăgită de această sumă pe care o primește, după atâția ani în care a încântat publicul cu melodiile sale. Mai mult, artista susține că nu are cum să se întrețină cu acești bani.

În cadrul unui interviu mai vechi, interpreta de muzică populară declara că primește o pensie de 1.200 de lei, conform wowbiz.ro

„Eu am ieşit la pensie de o lună de zile şi, după 40 de ani de muncă, am 1.200 lei. Cam cum aş putea să trăiesc eu? Eu, care am dăruit atâta bucurie oamenilor care îmi ascultă cântecele? Cum să trăiesc cu 1.200 de lei?”, a mărturisit atunci Maria Dragomiroiu.

Ce pensie are acum Maria Dragomiroiu

Între timp, pensia artisei s-a mai mărit, însă cântăreața este în continuare dezamăgită, că pentru că după 40 de ani în care a bucurat inimile oamenilor, statul român îi oferă o pensie mică.

„De la discuțiile cu pensia, m-a și înjurat lumea pe Facebook. Îi rog frumos să nu mă mai înjure că am trecut și eu de două mii de lei. Și cu indemnizația am făcut vreo 2.700 de lei. Dar un artist nu trăiește din asta. Eu și acum plătesc impozite și poate mulți dintre dumneavoastră primiți pensie”, a mărturisit Maria Dragomiroiu, într-o emisiune TV.

Citiți și: Maria Dragomiroiu, reacție-fulger după ce a fost criticată de gurile rele că s-a pozat în costum de baie: Mie mi-a plăcut ce am văzut și am vrut să fiu un exemplu!