Maria Ghinea are o poveste de viață impresionantă. Până la vârsta de 54 de ani a trăit într-o garsonieră de 28 metri pătrați

Maria Ghinea a dus o viață grea cu multe lipsuri și datorii. Sacrificiile făcute pentru copii nu i-au permis să investească pentru propriul confort.

16 mart. 2023, 10:30
Maria Ghinea are o poveste de viață impresionantă. Până la vârsta de 54 de ani a trăit într-o garsonieră de 28 metri pătrați
Sacrificiul făcut de Maria Ghinea până la vârsta de 54 de ani

Maria Ghinea a început să cânte la vârsta de 16 ani, la nunți, pentru a-și plăti chiria internatului, consierând că este o povară pentru tatăl ei. Se simțea prost atunci când primea bani din partea familiei, așa că făcea acest sacrificiu, chiar dacă asta înseamna să meargă obosită la liceu, unde și adormea de multe ori în timpul orelor, relatează starpopular.ro.

„Eram eleva in clasa a X-a, iar tata trebuia sa-mi dea la fiecare final de luna 670 lei pentru cantina si internat. Cand venea finalul lunii si trebuia sa mi-i dea, ofta. Ma simteam ca o povara! Imi ziceam, Doamne, cat rau le fac parintilor mei pentru ca din putinul pe care-l au trebuie sa-mi dea mie. Si atunci, inca din liceu, colaboram cu Orchestra Izvorasul, si m-au invitat sa cant la nunti.

Citește și: Detalii înfiorătoare din căsnicia interpretei Maria Ghinea. Împuşcată în cap de fostul soţ, nu a mai putut să meargă şi nici să vorbească

Nu aveam curajul sa-i spun doamnei diriginte ca merg la nunti, consideram ca fac un lucru care nu este permisa. Dar cand mergeam luni la scoala, adormeam pe banca. Doamna diriginta m-a intrebat ce fac la sfarsit de saptamana de vin atat de obosita la scoala. Eu am inceput a plang si i-am spus ca fac lucrul asta pentru a-l ajuta pe tata ca ii e foarte greu sa-mi dea 670 lei in fiecare luna. Si mi-a zis ca fac un lucru foarte frumos!”, a declarat Maria Ghinea.

Ani de zile artista a locuit într-o garsonieră de 28 metri pătrați. Chiar dacă a adunat 36 de ani de carieră, abia la vârsta de 54 de ani a reușit să își permită o locuință mai mare. Visul ei a devenit realitate, iar cu ajutorul unui credit imobiliar, interpreta și-a achiziționat un apartament cu două camere.

Citește și: Emilia Ghinescu se mărită după 13 ani de relaţie. Când va avea loc marele eveniment: „Omul se schimbă când devii proprietatea lui”

„Acum un an, imi doream un lucru! Pe toata perioada activitatii mele la Doina Oltului am locuit intr-o garsoniera de 28 metri patrati. Mi-am dorit de-o viata sa am un apartament cu balcon. Cand m-am intors din Anglia, anul trecut, m-a sunat un dezvoltator care auzise ca vreau sa-mi cumpar un apartament. M-am dus si am vazut apartamentul care era la rosu. Cand am intrat in apartamentul pe care l-am si cumparat, era la rosu, nu avea geamuri, am vazut o perdea alba care batea cumva… un perete al apartamentului este tot din geam, simteam ca este libertatea daca vedeam cerul.

Cu ajutorul bunului Dumnezeu, m-am dus si m-am rugat si am zis, Doamne, daca eu merit casa asta si daca sunt in stare s-o platesc, sa mi-o dai! Daca nu, nu! In trei zile, lucrurile s-au asezat, am vandut garsoniera si am cumparat acest apartament. Cand m-am dus la icoana, i-am vazut pe baietii mei cu nurorile si nepoteii, la masa. E un vis pe care doresc sa mi se indeplineasca. Vreau sa-i adun intr-o zi la masa, pe toti”, a mai spus Maria Ghinea.