Maria Ghiorghiu a avut o nouă viziune: „Mă duc să mă distrez la metrou!”

Maria Ghiorghiu, celebra clarvăzătoare, a împărtășit o nouă premoniție alarmantă.  

27 ian. 2018, 11:06
Maria Ghiorghiu a avut o nouă viziune: „Mă duc să mă distrez la metrou!”

Maria Ghiorghiu spune că două persoane publice din România sunt în pericol. Aceasta scrie pe blogul ei despre două „dive”, însă nu le dă numele.

„Aud un glas care întreabă așa: ‘Unde te duci?’ Iar răspunsul veni de la un alt glas care râdea: ‘Mă duc să mă distrez la metrou!’

Și, iarăși, întreabă uimit glasul: ‘Cum?’ Iar răspunsul era așa: ‘Cu cele două dive!’

Dragii mei, chiar dacă nu mi s-a descoperit cine sunt cele două dive și ce gânduri avea acel glas, adică cum să se distreze, datoria mea este (…) să-i rog pe oameni să fie atenți în jurul lor oriunde s-ar afla,” a scris Maria Ghiorghiu.

Maria Ghiorghiu, clarvăzătoarea care a prezis catastrofa de la Clubul Colectiv, susţine că ar fi prevăzut dezastrul din Milano, unde un tren a deraiat. În urma accidentului, au murit doi oameni şi au fost zeci de răniţi. Clarvăzătoarea a mai spus că ar fi vorba de un atac terorist.  

„Un tren care se va scutura, aşa spunea un glas. Adică, va deraia, se va răsturna! Şi un alt tren care urmează a se scufunda! Adică, a cădea în apă sau a se scufunda în pământ, ca urmare a unei posibile prăbuşiri de tunel sau explozii sau orice altceva care ar duce la o scufundare! (…) Din păcate, dragilor, vom auzi şi de un tren care se va scufunda!

Pot să vă spun că trenul care a deriat astăzi, în Italia, conform glasurilor din mesaj, a avut la bază un atentat terorist. Deraierea acestui tren de persoane a fost programată de teroristi sau de persoane bolnave psihic,” a scris Maria Ghiorghiu, pe blogul ei.