Maria Ghiorghiu a fost casieriță la Loteria Română înainte de a fi prezicătoare. Ce s-a întâmplat după ce a visat cele 6 numere la 6/49

Înainte de a fi prezicătoare, Maria Ghiorghiu a avut alte preocupări și o meserie complet diferită. Clarvăzătoarea a lucrat la Loteria Română și a visat cele 6 numere norocoase de la Loto 6/49.

23 sept. 2023, 17:49
Maria Ghiorghiu a fost casieriță la Loteria Română înainte de a fi prezicătoare. Ce s-a întâmplat după ce a visat cele 6 numere la 6/49
Maria Ghiorghiu a fost casieriță la Loteria Română înainte de a deveni clarvăzătoare

Maria Ghiorghiu s-a făcută remarcată prin postările sale de pe blog în care prezice apocalipsa, dar puțini sunt cei care știu că înainte de asta, femeia și-a „exersat” puterile la ghișeul unei sucursale a Loteriei Române. A fost casieriță, iar ironia a făcut chiar să viseze cele 6 numere norocoase la 6/49.

Încă de pe atunci, Maria Ghiorghiu a simțit că deține puteri paranormale, care visat un șir lung de numere, dar mare i-a fost mirarea când a realizat că niciunul dintre ele nu a fost valid. Femeia, care ar fi reușit să prezică și tragedia de la Colectiv, a renunțat la postul de casieriță și a devenit secretară într-un cabinet de avocatură. Maria Ghiorghiu a terminat două facultăți, Științe Juridice și Teologia.

Citește și: Maria Ghiorghiu, o nouă profeţie terifiantă pentru români: „Ca într-un crater au intrat toate!”

„Am terminat două facultăţi, una la Iaşi, la Ştiinţe Juridice şi sunt licenţiată, apoi, când am terminat Facultatea de la Iaşi, m-am înscris la Dunărea de Jos- Galaţi şi am terminat Teologia, fiind şi aici licenţiată”, a scris prezicătoarea pe blogul său.

În anul 2022, Ghiorghiu ar fi prezis catastrofa din Turcia, din 6 februarie 2023, atunci când a avut un loc un seism cu magnitudinea de 7,8 grade, când 1,5 milioane de oameni au rămas fără adăpost și altți 46.000 și-au pierdut viața.

Citește și: Maria Ghiorghiu, previziune extremă pentru România. Se va întâmpla în luna august: „M-a trezit o lumină albă și foarte strălucitoare”

„Deocamdată nu mi s-a spus și țara. Dar faptul că a spus (n.r. Divinitatea) că ne bate la ușă, poate să ne ducă cu gândul la un posibil cutremur mai dens, dar să sperăm că nu va fi atât de dezastruos. Că dacă e vorba de cutremur, așa am scris și despre război, nu de la mine, ci de la Duhul Sfânt, că războiul ne bate la ușă. Deci, e același lucru, războiul ne bate la ușă, cutremurul ne bate la ușă.

Putem să ne gândim și la un cutremur politic, deci orice e posibil. Nu spune că este vorba despre un cutremur de care știm noi, ci, doar că ne bate la ușă un cutremur. Poate să fie un cutremur politic, o răsturnare a situației Guvernului, a Parlamentului, pentru că lumea este disperată cu ceea ce trăiește în zilele de astăzi. Lipsurile sunt extrem de mari, facturile la curent foarte mari”, a declarat clarvăzătoarea, potrivit BZI.