Maria Ghiorghiu avertizează că o mare nenorocire va lovi România în următoarele zile: "Mânia lui Dumnezeu..."

Publicat: Duminică, 17 Iunie 2018 21:02 // Actualizat: Duminică, 17 Iunie 2018 21:02 // Sursa: romaniatv.net

Prezicătoarea Maria Ghiorghiu anunță momente de groază pentru România. Nu este prima oară când Maria Ghiorghiu are premoniţii legate de nenorocirile care lovesc România.

Maria Ghiorghiu susține că a anunțat încă de acum o lună și jumătate că vor veni fenomene extreme în România.

De câteva zile, România este sub avertizare meteo de fenomene periculoase, iar Maria Ghiorghiu a scris pe blogul său despre aceste fenomene.

„Scriam in urma cu o luna şi jumatate, un articol cu titlul: FURTUNI, PLOI TORENTIALE SI INUNDATII EXTREME. Aici, in articol, spuneam ca vedeam chiar in curtea casei mele astfel de fenomene. Si iata dragilor, cum Bunul Dumnezeu mi-a aratat dinainte ceea ce urma sa se intample chiar in curtea casei mele.

Trebuie sa va spun ca, am adunat gheaţa cu faraşul asta noapte, iar acum matur fructele si strugurii de pe jos.

Meritam toate acestea dragii mei! Le meritam din plin, deoarece oamenii nu mai respecta Sfintele Sarbatori, nu mai merg la SFANTA BISERICA DUMINICA, ci muncesc in solarii si stau pe piata ca sa-si vanda marfa. Si iata mania Lui Dumnezeu care s-a revarsat si se revarsa peste noi. Trebuie sa ne indreptam, trebuie sa fim mai intariti in Credinta si sa nu mai lasam goale Sfintele Biserici”, a scris Maria Ghiorghiu pe blog.

loading...
1 Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
Maria Ghiorghiu Maria Ghiorghiu blog premonitii romania
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
22 iun 02:19
Răspunde | Votează email 0 email
Allison Howarts
Am fost rănită și inimă, când o mare problemă a avut loc în căsnicia mea acum șapte luni, între mine și soțul meu. atât de îngrozitor încât a dus cazul în instanță pentru divorț. el a spus că nu a vrut niciodată să stea cu mine din nou, și că nu mai mă iubește. Așa că a împrăștiat casa și mi-a făcut pe mine și pe copiii mei să treacă prin dureri severe. Am încercat toate mijloacele mele posibile să-l duc înapoi, după ce am cerșit mult, dar nu i-am făcut nici un folos. Și a confirmat că ia luat decizia și nu a vrut niciodată să mă vadă din nou. Deci într-o seară, când mă întorceam de la muncă, m-am întâlnit cu un vechi prieten al meu care mi-a cerut soțul. Așa că i-am explicat toate lucrurile, așa că mi-a spus că singurul mod în care îl pot aduce pe soțul meu înapoi este pentru a vizita o vrăjitoare, pentru că a lucrat cu adevărat și pentru el. Deci niciodată n-am crezut în vrajă, dar nu aveam altă alegere decât să-i urmez sfaturile. Apoi mi-a dat adresa de e-mail a vrăjitorului pe care la vizitat. [email protected] A doua zi dimineață, am trimis un e-mail la adresa pe care mi-a dat-o, iar vrăjitorul mi-a asigurat că îmi voi aduce soțul înapoi a doua zi. Ce afirmație uimitoare! N-am crezut, așa că a vorbit cu mine și mi-a spus tot ce trebuie să fac. Apoi în dimineața următoare, așa de surprinzător, soțul meu, care nu mi-a sunat în ultimele 7 luni, mi-a sunat să-mi spună că se întoarce. Atât de uimitor!! Așa sa întors în aceeași zi, cu o mulțime de dragoste și bucurie, și-a cerut scuze pentru greșeala lui și pentru durerea pe care mi-a provocat-o eu și copiii mei. Apoi, din acea zi, relația noastră era acum mai puternică decât a fost înainte, cu ajutorul unei vrăjitoare. Deci, vă voi sfătui acolo dacă aveți ogagakunta o problemă de contact, vă ofer 100% garanție că vă va ajuta .. Trimiteți-l la: [email protected]
1
EUR
4.8730
RON
22 Oct
noapte 6 °
zi 23 °
Ultimele joburi adaugate
24 H