Maria Ghiorghiu, o nouă premoniţie terifiantă despre România

Maria Ghiorghiu, celebra clarvăzătoare care a prevăzut tragedia de la Colectiv, susţine că a avut o nouă viziune catastrofală.  

RomaniaTV.net
06 mart. 2018, 09:37
Maria Ghiorghiu, o nouă premoniţie terifiantă despre România

„Văd cum o apă curge spre nord, curge ca de pe un drum de munte. Apa era tare învolburată și ieșea din matca ei. Așa cum priveam, vedeam pe malul drept al apei învolburate cel puțin 5 -6 pompieri unul lângă altul și care aveau câte o prăjină în mână. Căutau ceva prin apa mâloasă care curgea violent prin fața lor sau încercau să măsoare nivelul apei învolburate. Acești oameni nu se mișcau de pe malul apei involburate, ci stăteau pe vine căutând cu prăjinile prin apa ce trecea pe sub ochii lor. 

Dragii mei, vom auzi de INUNDAȚII extrem de grave, INUNDAȚII la care vor interveni POMPIERII pentru a salva oamenii și animăluțele. Să ne rugăm la Bunul Dumnezeu și la Măicuța Domnului ca să ne apere de toate dezastrele, să ne ierte și să nu-și întoarcă fața Sa de la noi! Să nu mai fim plini de invidie şi de ură față de Aproapele nostru. Dacă cineva nu-și poate iubi Aproapele pentru că-l are în ochii săi, pe DUMNEZEU nu are cum să-L iubească, atât timp cât nu-l vede. Cine nu-și iubește Aproapele său, pe dușmanul său, nu poate spune că-L iubește pe DUMNEZEU. Cine spune că-L iubește pe DUMNEZEU, dar nu poate să ierte pe cel care i-a greșit, acela este un mincinos; este un fariseu.


loading...