Maria Ghiorghiu, o nouă previziune sumbră: „Se vor vărsa multe lacrimi!” Clarvăzătoarea a dezvăluit locul în carese petrece o tragedie

A prezis tragedia din clubul Colectiv, în care au murit 64 de persoane, iar acum Maria Gheorghiu susține că un dezastru se va abate asupra județului Bacău.

27 mai 2018, 07:13
Maria Ghiorghiu, o nouă previziune sumbră: „Se vor vărsa multe lacrimi!” Clarvăzătoarea a dezvăluit locul în carese petrece o tragedie

Celebra prezicătoare a făcut public un mesaj în care a vorbit despre o tragedie ce se va abate asupra oamenilor din județul Bacău și, mai mult de atât, ea îndeamnă la iertare și la milostivire.

Maria Ghiorghiu, premoniţii catastrofale pentru perioada următoare. „Va fi un val de cutremure…”

Maria Ghiorghiu ne îndeamnă să ne iertăm şi să fim mai milostivi unul cu celălalt. 

„În această după amiaza, în timp ce scriam aici pe blog, aud un glas care spune ceva despre judeţul BACĂU. Glasul spunea aşa: moarte la Bacău. Dragii mei, din păcate, vom auzi de vreo tragedie la BACĂU. Ce se va intampla, cum se va întâmpla, de se vorbeşte în mesaj de moarte, eu nu cunosc. Din nefericire, în timp, se va întâmpla ceva şi se vor vărsa multe lacrimi. Să ne rugăm la Bunul Dumnezeu şi la Măicuţa Domnului ca să nu lase a se întâmpla astfel de tragedii, deoarece, aduc multa suferinţă şi multe lacrimi amare. Să încercăm a fi mai buni, mai milostivi şi să nu ţinem ură pe cei care ne greşesc. Să-i iertăm din toată inima şi să ne rugăm pentru sufletul lor. Amin!”, a scris Maria Ghiorghiu.