Maria Ghiorghiu, o nouă profeţie înfiorătoare. TRAGEDIA care va avea loc într-o BISERICĂ

Maria Ghiorghiu, clarvăzătoarea care susţine că a prezis moartea polițistului din Timiș, a făcut o nouă previziune înfiorătoare.

06 iun. 2019, 06:17
Maria Ghiorghiu, o nouă profeţie înfiorătoare. TRAGEDIA care va avea loc într-o BISERICĂ

Maria Ghiorghiu vorbește pe blogul său despre altă tragedie care va avea loc într-o biserică.

Maria Ghiorghiu, o nouă premoniţie înfiorătoare pentru români. „Iarna cumplită care va veni în mijlocul verii”

„În această dimineață în zori, m-a trezit un glas care spunea tare revoltat așa: „Ne-am botezat creștinește, să murim creștinește!”. Clipă în care văd cum intră aproape cu forța, un bărbat într-o Sfântă Biserică, care deja era plină de credincioși. Acest bărbat târăște de mână un om bolnav, sau poate chiar un trup fără viață. Cel care era târât fraților, nu mai dădea semne de viață, iar cel care-l târa pe jos, o făcea de parcă ar fi avut un sac de cartofi.

Acel trup care părea fără viață a fost lăsat în Sfânta Biserică în mijlocul credincioșilor. Dragii mei, așa este. Dacă am fost botezați în Sfânta Biserică, atunci și când plecăm din această viață, trebuie să fim în Sfânta Biserică.

Să ne rugăm Bunului Dumnezeu și Maicii Domnului ca să ne ne dăruiască sănătate și iertare de păcate, Credință, Nădejde și Dragoste. De vom ține strâns toate acestea, cu siguranță vom trăi creștinește și vom pleca din lume, tot creștinește”, a scris Maria Ghiorghiu.

Maria Ghiorghiu, previziune CUTREMURĂTOARE despre DOUĂ JUDEŢE din România. „Să fie oare vorba de un ciclon?”

Maria Ghiorghiu are un blog, acolo unde postează ceea ce susţine ea că îi este transmis prin vocile pe care le aude. Se consideră o persoană extrem de credincioasă şi aceasta a ajutat-o să prevadă tragediile din ultimii ani.