MARIA GHIORGHIU, o nouă profeţie teribilă: „Era fum gros…”

Clarvăzătoarea Maria Ghiorghiu vine cu o nouă premoniție despre o tragedie. De data aceasta, femeia care a prezis dezastrul de la Colectiv a văzut ”nori care aduc numai lucruri rele!”  

RomaniaTV.net
23 mart. 2018, 07:57
MARIA GHIORGHIU, o nouă profeţie teribilă: „Era fum gros…”

„În aceasta noapte în timp ce scriam aici pe Blog, aud glas care spune asa:

„Pentru toti ar fi o măsură !”

Clipă în care, desi eram cu ochii pe monitor vad inspre Sud, spre centru, vad un AVION mare la sol, un AVION cu motoarele pornite care avea patru dispozitive de imprastiat 

Din toate cele patru dispozitive a inceput a iesi un fum gros,un praf alb gros si dens.
Avionul era gata de actiune.
Glasul spunea din nou:

  „O măsură pentru toti !”, a scris celebra prezicătoare

                                                                             
Image result for AVIOANE CISTERNA CU OTRAVA

Maria Ghiorghiu a mai facut şi o altă previziune. Femeia care a prezis tragedia din Colectiv ridică semnale de alarmă care vizează o posibilă explozie gigant. 

„Dragii mei, ceva se va întâmpla. Poate fi un posibil accident nuclear sau vreo explozie a vreunei bombe nucleare. În această noapte, în timp ce scriam aici pe blog, văd în spatele meu înspre sud, văd câteva persoane ce stăteau pe marginea drumului asfaltat, ca într-o staţie de autobuz. Brusc, în spatele acestor persoane în aşteptare, vin spre ele mai multe obiecte mărunte, pietre, bucăţi mici din materiale plastice sau lemnoase, praf, exact ca atunci când are loc o explozie puternică cu un suflu extrem de puternic. Afară ea ziuă şi senin, numai această explozie a tulburat liniştea de care se bucurau cei de pe marginea drumului. Dragii mei, vom auzi de un astfel de incident, dar să nădăjduim că nu vor fi şi victime omeneşti.” a scris Maria Ghiorghiu pe blogul sau. 

Maria Ghiorghiu a pezentat, recent, profetii teribile despre România:

– Parlamentul României, câmp de adunat mușețel. Vor să arunce Casa Poporului în aer. Este vizat de teroriști. 

– Rușii sunt cu ochii pe noi, pe Deveselu. Este un pericol, așa consideră pentru ei rușii, dar și pentru noi, pentru viața care e acolo. De mai multe ori m-a avertizat cu Deveselu. 

– România va trece printr-o revoluție foarte grea, va fi vărsare de sânge. Vor ieși în stradă. Vor fi la început civili, apoi se va ajunge la adevărata revoluție mare. Vedeam oamenii cum se îmbrânceau, cum țipau. Vor fi și morți, și răniți. Sunt și vor fi influențe externe. Vedeam o încăpere, era o mamă și strângea copilul în brațe și spunea: te rog, te implor, nu ne vinde lui Soros. Tot ce se întâmplă duce spre o revoluție.