Maria Ghiorghiu, o nouă profeţie terifiantă pentru România: „Apără-ne, Doamne!”

Maria Ghiorghiu a publicat pe blogul său un mesaj cu o previziune îngrijorătoare despre România. „Apără-ne Doamne! Doamne te rugăm, apără-ne”, așa se intitulează mesajul transmis românilor. La ce trebuie să avem grijă și cum putem împiedica un dezastru. 

10 ian. 2018, 12:02
Maria Ghiorghiu, o nouă profeţie terifiantă pentru România: „Apără-ne, Doamne!”

Maria Ghiorghiu, femeia care a prezis dezastrul din Colectiv, a avut o nouă previziune înfiorătoare despre viitorul României. 

„Noaptea de 7-8 Ianuarie 2018, ora 1,12! Dragii mei, în aceasta noapte,după ce am inchis calculatorul, vad într-o clipita in spatele meu un cer senin de noapte,după care, Cerul se schimba si devine negru ca abanosul. Peste cerul de noapte obisnuit s-a asternut ca o pânza neagra sau mai bine spus, ca un taciune.

Toate stelele au disparut si a ramas doar una singura micuta, stralucind si pulsand. Nu stiu cum se intampla, dar eram si eu cu sufletul acolo sus la Bolta Cereasca, iar cu mana mea dreapta dadeam sa inlatur taciunele deoparte. Steaua se deplasaseza 3 metri mai incolo, mai spre Apus, ca sa-mi arate ceva uimitor, după care a revenit la locul ei. Ceea ce mi-a aratat steaua de pe cerul negru era un loc unde se afla dragilor TRICOLORUL ROMÂNIEI.

Ceva tragic se va intampla, iar Steagul Romaniei va fi coborât în bernă.(…) Sa ne rugam fratilor la bunul Dumnezeu si la Maicuta Domnului, ca sa ne apere si sa ne păzeasca de tot raul, e toata suferinta si de toate dezastrele, Amin. Cu dragoste, Maria”, a scris clarvăzătoarea, pe blogul său.

O lumină albă şi strălucitoare mă trezeşte şi astfel, văd dragilor sub mijloc de Cer, chiar pe Bolta Cerului de noapte senin,văd cum o Forţă nevăzută ne scrie cu litere din Lumina albă orbitor de strălucitoare, aşa: „Apără-ne Doamne!” (..) Prieteni dragi, după cum vedem cu totii ,suntem îndemnati la Rugaciune profundă, la Rugaciune din toata inima si din tot sufletul ,să fie rostită Rugaciunea noastră. Ceva este pe cale să aibă loc, si nu ceva bun. Ce va fi ,eu nu ştiu; nu mi s-a descoperit. Dar ştiu fraţilor că ,dacă vom încerca să fim mai buni,mai întăriţi în Credinţă, dacă ne vom iubi Aproapele ca pe noi înşine,Dumnezeu si Măicuţa Domnului nu îşi va intoarce Faţa Sa de la noi Fiii Săi.
Vom fi apărati de tot necazul si de toata suferinţa.
CREDINŢA, NĂDEJDEA şi DRAGOSTEA dragii mei ,sunt cele trei Virtuţi Dumnezeieşti pe care trebuie să le ţinem strâns legate în inima şi-n sufletul nostru . Să dăruim Dragostea inimii noastre Semenilor noştri; să-i ajutăm pe cei în necaz şi-n suferinţă, Amin
”, a maiscris Maria Ghiorghiu pe blogul său.