Maria Ghiorghiu, previziuni sumbre despre condamnarea Elenei Udrea. „Chiar i se va întâmpla ceva în închisoare!”

Maria Ghiorghiu susţine că Elena Udrea va fi supusă unui pericol mare în închisoare și i se va întâmpla ceva rău. Celebra clarvăzătoarea făcut previziuni șocante despre condamnarea fostei blonde de la Cotroceni.

08 apr. 2022, 12:28
Maria Ghiorghiu, previziuni sumbre despre condamnarea Elenei Udrea. „Chiar i se va întâmpla ceva în închisoare!”
Maria Ghiorghiu, previziuni sumbre despre condamnarea Elenei Udrea

Maria Ghiorghiu, previziuni sumbre despre condamnarea Elenei Udrea. Celebra clarvăzătoare a surprins pe toată lumea cu previziunile pe care le-a făcut despre fosta protejată a lui Traian Băsescu.

Maria Ghiorghiu, previziuni sumbre despre condamnarea Elenei Udrea. „Chiar i se va întâmpla ceva în închisoare!”

Celebra clarvăzătoare a mărturisit încă din anul 2018, de la prima condamnare, că Elenei Udrea nu îi va fi bine în închisoare! „Până acum nu s-a îndeplinit ceea ce am scris eu în 2018, și anume că viața Elenei Udrea în închisoare va fi pusă în pericol. Dacă până acum a scăpat cu bine, s-ar putea ca de acum încolo viața Elenei Udrea să fie în pericol în închisoare. Chiar i se va întâmpla ceva. S-ar putea să i se întâmple ceva rău în închisoare. În acest arest va fi pusă viața Elenei Udrea în pericol”, a declarat Maria Gheorghiu la Antena Stars.

Maria Ghiorghiu, previziuni sumbre pentru România: „Va fi vărsare de sânge. Ruşii sunt cu ochii pe Deveselu”

Elena Udrea a fost condamnată în iunie 2018 la 6 ani de închisoare, pentru luare de mită şi abuz în serviciu, de către Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, în dosarul Gala Bute. Aceasta a introdus atunci două căi extraordinare de atac: recurs în casație și contestație în anulare. Cea din urmă a venit pe fondul deciziei CCR care a declarat ca fiind nelegală constituirea completurilor de 3 și de 5 judecători de la Înalta Curte de Casație și Justiție. Astfel, instanța a decis anularea unor condamnări și reluarea de la zero a unor procese cu nume mari. În decembrie 2021, CJUE a stabilit că judecătorii naționali pot ignora decizia CCR dacă aplicarea ei presupune tergiversarea procedurilor judiciare sau dacă există riscul de prescriere a unor fapte. În cadrul acestui proces, Elena Udrea a fost apărată de fostul ministru al Justiției în guvernarea PSD, Tudorel Toader.