Maria Ghiorghiu, previziuni sumbre pentru România: „Va fi vărsare de sânge. Ruşii sunt cu ochii pe Deveselu”

Celebra clarvăzătoare susține că pe fondul acțiunilor militare demarate de Rusia în Ucraina panica este tot mai mare în întreaga lume.

05 apr. 2022, 17:35
Maria Ghiorghiu, previziuni sumbre pentru România: „Va fi vărsare de sânge. Ruşii sunt cu ochii pe Deveselu”

Maria Ghiorghiu a avertizat în urmă cu mult timp despre problemele războiului. „Parlamentul României, câmp de adunat mușețel. Vor să arunce Casa Poporului în aer. Este vizat de teroriști. Rușii sunt cu ochii pe noi, pe Deveselu. Este un pericol, așa consideră pentru ei rușii, dar și pentru noi, pentru viața care e acolo. De mai multe ori m-a avertizat cu Deveselu”

Ce spune clarvăzătoarea Maria Ghiorghiu despre al Treilea Război Mondial! “Va apăsa Putin butonul roşu?”
„România va trece printr-o revoluție foarte grea, va fi vărsare de sânge. Vor ieși în stradă. Vor fi la început civili, apoi se va ajunge la adevărata revoluție mare. Vedeam oamenii cum se îmbrânceau, cum țipau. Vor fi și morți, și răniți. Sunt și vor fi influențe externe. Vedeam o încăpere, era o mamă și strângea copilul în brațe și spunea: te rog, te implor, nu ne vinde lui Soros. Tot ce se întâmplă duce spre o revoluție”, spunea Maria Ghiorghiu în urmă cu un an.

CITEȘTE ȘI: Maria Ghiorghiu, o nouă premoniţie despre viitorul omenirii, care dă fiori: „Multe braţe îmbrăcate în mâneci negre, care aplaudau frenetic”

Maria Gheorghiu spune că semnele nu sunt de partea noastră și că îi arată că România va fi o țară năpăstuită: „Dragii mei, In aceasta noapte, in timp ce scriam aici pe Blog, vad de parca as mai fi avut inca un ochi la ceafa, vad inspre Sud, Sud -Est, un Cer senin de ziua, un Cer care s-a intunecat intr-o clipa. Vedeam cum Cerul senin s-a acoperit de nori negri si grosi precum stancile. Ziua s-a transformat in noapte”, a scris Maria Ghiorghiu pe blog.

Maria Ghiorghiu, o nouă premoniţie despre viitorul omenirii, care dă fiori: „Multe braţe îmbrăcate în mâneci negre, care aplaudau frenetic”

Ce profeții i s-au adeverit de-a lungul timpului
Una dintre previziunile care s-au adeverit este cea despre incendiul de la Colectiv. De asemenea, Maria Ghiorghiu a mai prevăzut și prăbușirea avionului de la Apuseni. Toate previziunile făcute de-a lungul timpului sunt postate pe blogul personal. Tragicul eveniment din Munții Apuseni a avut loc pe data de 20 ianuarie 2014. Acest accident s-a soldat cu 2 morți și 5 răniți. Incendiul de la clubul Colectiv a izbucnit în noaptea de 30 octombrie 2015. Atunci, și-au pierdut viața 65 de oameni, iar alți 185 au fost răniți. Cauza incendiului a fost aprinderea spumei acustice din cauza focurilor de artificii din interior. În urma acestei tragedii, s-au făcut 12 arestări pentru ucidere și vătămare corporală din culpă. În acea seară, în club avea loc concertul formației Goodbye to Gravity. Trei dintre membrii formației și-au piedut viața în urma incendiului.

În 2019, chiar înainte de a fi operată de urgență, celebra prezicătoare a prevăzut că va avea nevoie de îngrijiri medicale. Starea ei era atât de gravă încât, dacă întârzia câteva ore, și-ar fi putut pierde viața. Așadar, Maria Ghiorghiu postează pe blogul său mărturii și previziuni, iar multe dintre acestea deja s-au adeverit.