Maria Ghiorghiu anunţă o nouă molimă după ce şi soţul ei a murit de Covid

Maria Ghiorghiu a prevestit moartea soțului ei. Celebra prezicătoare trece prin clipe grele după ce soțul ei a murit de noul coronavirus. Chiar dacă a prevăzut tragicul eveniment, Maria Ghiorghiu nu a avut curaj să spună nimic până acum.

RomaniaTV.net
22 sept. 2020, 10:37
Maria Ghiorghiu anunţă o nouă molimă după ce şi soţul ei a murit de Covid

Maria Ghiorghiu a anunțat zilele trecute că soțul ei a murit, după ce în urmă cu puțin timp fusese internat în spital. Celebra prezicătoare a dat vestea morții soțului său pe rețelele de socializare. Apoi, pe blogul său, celebra prezicătoare a postat un mesaj lung în care explică și de ce a murit bărbatul care i-a fost alături până acum, mai bine de 30 de ani, avocatul Mihail Ghiorghiu.

„Astazi, 19 septembrie în zori, a plecat fulgerator la Ceruri, pentru totdeauna iubitul meu soț, avocat Mihail Ghiorghiu! Scumpul și dragul meu soț, abia ai împlinit 70 de ani și m-ai lăsat singură! Iubirea dintre noi nu se va stinge niciodată! Te-am iubit și te iubesc ca în prima zi de când ne-am cunoscut! Îți mulțumesc iubitul meu drag, soțul meu scump, prietenul meu de suflet, tatăl la copiii noștri, îți mulțumesc din inimă, din suflet pentru IUBIREA infinită pe care mi-ai dăruit-o, pentru fericirea pe care am trăit-o împreună. Îi mulțumesc Bunului Dumnezeu și Maicii Domnului, că mi te-a lăsat 33 de ani, în care am împărțit și bucurii, și tristeți.

Maria Ghiorghiu, o nouă premoniţie. Cazurile de Covid se dublează, iar o boală mai gravă ne va lovi

Iubitul meu soţ, pe 26 septembrie făcusem planuri ca să sărbatorim ziua mea de naștere, dar ai plecat prea devreme suflet drag și iubit! M-ai lăsat singură pe drumul vieții plini de spini și pălămizi. Tu ai fost și ești singura mea iubire, a vieții mele. Zbori lin spre Ceruri iubirea vieții mele! De acolo de Sus, știu că ne privești și ne vei ocroti! Te iubesc IUBIREA mea veșnică și ne vom întâlni în CERURI atunci când BUNUL DUMNEZEU va hotărî! Cu dragoste și cu infinită iubire, soția ta Maria Ghiorghiu!”, este mesajul sfâșietor postat de Maria Ghiorghiu pe blogul său.

Celebra prezicătoare, de-a lungul anilor, a tot prevăzut tragedii, de la cutremure, incendii, până la moartea unor personalități. Acum ea susține că a știut că soțul ei va muri.

„Ieri noapte (n.r. – cu o noapte înainte de a muri) îl vedeam în patul de spital, era strâns grămăjoară, cu pieptul dezgolit și pe partea dreaptă culcat. Era palid, nu mișca, dar nu am vrut sa accept acest tragic lucru în noaptea trecută”, a povestit Maria Ghiorghiu despre faptul că a prevăzut dispariția soțului său.

De altfel, Maria Ghiorghiu nici nu vorbise până sâmbătă despre suferința soțului său. Maria Ghiorgiu a explicat și cauza morții soțului ei și tristețea care a cuprins-o când a aflat cum va trebui să decurgă înmormântarea acestuia din cauza pandemiei de coronavirus.

„Soțul meu a facut stop cardio-respirator și mi s-a spus că avea cancer la plămâni și la ficat, deși niciodată nu a fumat și nu s-a plâns. Dar a fost trecut la COVID-19 de Spitalul Oblu din Iași, sectia COVID-19, în condițiile în care nu avea niciun simptom!!! Avea doar TA (n.r. – tensiune arterială) mare, puls accelerat și o bronșită cronică, dar și un diabet ușor, fără insulină. Iar pentru mine este extrem de dureros. Nici măcar nu pot să mi-l îngrop creștinește și nici nu am voie să-l conduc pe ultimul drum sau să ies din curte 14 zile, deși sunt perfect sănătoasă! Cu cine să mă lupt? Sunt prea puternici și nu fac faţă”, a spus Maria Ghiorghiu.

Soțul acesteia a fost înmormântat luni, la cimitirul din Tecuci, localitatea lui natală. Iar acest lucru este foarte dureros pentru Maria Ghiorghiu care a prevestit moartea soțului ei.