Maria Lucia Hohan, „regina rochiilor de nuntă”, reacție incredibilă în scandalul legat de cei 10 amanți cu care și-a înșelat soțul: „Lăsați-mă să mă întorc în lumea mea magică”

Creatoarea de modă Maria Lucia Hohan, supranumită ”regina rochiilor de nuntă”, a avut o primă reacție după acuzațiile de infidelitate care i s-au adus.

03 dec. 2022, 21:03
Maria Lucia Hohan, „regina rochiilor de nuntă”, reacție incredibilă în scandalul legat de cei 10 amanți cu care și-a înșelat soțul: „Lăsați-mă să mă întorc în lumea mea magică”

Într-un material publicat pe RomâniaTv.net, un martor, care a depus mărturie oficială în procesul de divorț dintre Maria Lucia Hohan și IT-istul Adrian Stănescu, a povestit mai multe despre viața tumultoasă a celebrului designer. Acesta a povestit că Maria Lucia Hohan și-a înșelat fostul partener de viață, alături de care are și doi copii, în repetate rânduri. Ar fi avut în total zece amanți în cei 11 ani de relație.

Potrivit martorului Alexandru T, Maria Lucia Hohan și-a înșelat partenerul în repetate rânduri, chiar și în perioada în care a fost cerută în căsătorie. Nici măcar apariția celor doi copii în viața ei nu i-au schimbat felul ei de-a fi. Viața de familie nu a ținut-o prea mult timp pe creatoarea de modă departe de aventurile cu alți bărbați.

„Acestei femei nu i-a păsat nicio clipă de relație, de casă, de familie… Sincer, eu n-am mai auzit de așa ceva, până și filmele sunt pistol cu apă pe lângă ce s-a petrecut în acestă familie. Infidelitățile descoperite de Adrian Stănescu, logodnicul ei,  sunt nenumărate… Nu-mi dau seama cum mai funcționează băiatul ăsta. Iubiți români, iubiți străini, nu conta, amanți să fie… au fost cel puțin 10 aventuri în 11 ani de relație!”, a povestit martorul pentru RomâniaTv.

Maria Lucia Hohan, prima reacție despre infidelitatea din căsnicie: „Lăsați-mă să mă întorc în lumea mea magică cu materiale diafane și detalii drăgălașe”

Maria Lucia Hohan a avut o primă reacție despre acuzațiile care i se aduc. Așa cum era de așteptat, în ciuda dovezilor, designerul neagă vehement faptul că și-a înșelat partenerul.

„Nu, din păcate n-au existat acești amanți și nici JLO nu este prietena mea cea mai bună. Privesc cu dezgust un spectacol declanșat de un non-subiect. Așa arată democrația în anii 2022, adică acces liber neîngrădit la justiție și la presă, fiind dată în judecată, cu o frecvență lunară de ani de zile, pe subiecte născocite și, periodic, apărând în așa zise articole cu titlu incendiar pe subiecte la fel de derizorii și false. Se prezintă denaturări grave de așa zise conversații și imagini, de altfel obținute și publicate în mod ilegal.

Citește și Cum își umilea designerul de modă Maria Lucia Hohan angajații. Dezvăluiri incredibile din sala de judecată. ”Îți place să ți se zică prost și idiot, nu?!”

Ceea ce este, din păcate, adevărat este că o mamă de doi copii, întâmplător și designer, a devenit acum 3 ani subiect al unei campanii permanente de denigrare și defăimare în mediul digital și nu numai, de o josnicie rar întâlnită și orchestrată de fostul partener, imediat după separare. Mulțumesc pentru susținere, însă, este binevenită.

P.S. Lăsați-mă să mă întorc în lumea mea magică cu materiale diafane și detalii drăgălașe, plină de frumos și culoare, nu mă trageți în acest abis sordid de care eu nu aparțin”, este mesajul scris de Maria Lucia Hohan pe Instagram.