Maria Marinescu, AMOR FIERBINTE la Milano cu un bărbat foarte cunoscut. Vezi cum au fost surprinşi

Maria Marinescu şi-a uitat definitiv soţul aflat în puşcărie! Rămasă singură, creatoarea de modă se consolează acum în braţele unui politician cu ştate vechi. Potrivit wowobiz, Maria ar avea o relaíe cu deputatul Eugen Bejinariu. În urmă cu două weekenduri, cei doi au fost văzuţi ieşind dintr-un hotel din Milano.

RomaniaTV.net
02 apr. 2014, 08:45

Imediat după ce Maria Marinescu şi Frank Collin au anunţat că divorţează, un alt bărbat şi-a făcut loc în inima şi viata creatoarei de modă. Cel care a cucerit-o pe Maria este politicianul Eugen Bejinariu. Cei doi nu işi doresc încă să îşi facă publică relaţia. Deşi au încercat să işi ţină relaţia departe de ochii curioşilor, cei doi au fost surprinşi în timpul unei escapade romantice în Italia. Cei doi îndrîgostiţi erau însoţiţi de încă un cuplu şi păreau pregătiţi pentru o plimbare lungă pe străzile romanticului oraş.

DEZVĂLUIRI incredibile despre implicarea creatoarei de modă Maria Marinescu în traficul de droguri al soţului

Zvonuri despre idila dintre cei doi au început să apară încă de la Revelion, când au fost văzuţi petrecând alături de mai mulţi prieteni la un restaurant din Capitală, însă până acum au evitat să se afişeze împreună. Apropiaţii noului cuplu susţin că atât Maria Marinescu cât şi Eugen Bejinariu sunt foarte îndrăgostiţi unul de celălalt, scrie wowbiz.

Pentru a-şi putea reface viaţa alături de Eugen Bejinariu, Maria Marinescu a decis în urmă cu câteva luni să divorţeze de Frank Colin, bărbatul cu care a fost căsătorită mai bine de 5 ani şi căruia i-a dăruit în 2010 un copil.

Liniştea cuplului Maria Marinescu-Frank Colin a fost zdruncinată, în aprilie 2013, când afaceristul a fost arestat la Paris, într-un caz de trafic de droguri la scara mare. Ancheta vizează un transport de peste 700 de kilograme de cocaină, Frank Colin fiind suspectat că ar fi capul reţelei de trafic de droguri.