Maria Marinescu este GRAVIDĂ. Soţul ei are deja trei copii din prima căsnicie

Maria Marinescu şi Alin Petrache au o familie numeroasă şi frumoasă, cu patru copii, iar al cincilea este deja pe drum.

11 iul. 2017, 16:41
Maria Marinescu este GRAVIDĂ. Soţul ei are deja trei copii din prima căsnicie

Maria Marinescu va deveni din nou mămică, fiind în primul trimestru de sarcină, scrie Cancan. Maria Marinescu şi Alin Petrache au patru copii, trei ai lui din prima căsătorie şi unul al ei, din mariajul cu Frank Colin.

Creatoarea de modă şi-a refăcut viaţa pentru a treia oară în 2016. Ea s-a căsătorit cu Alin Petrache, fostul preşedinte al Federaţiei Române de Rugby, la rândul lui divorţat din 2013. Maria povestea la un moment dat că s-au cunoscut într-o parcare şi a fost dragoste la prima vedere.

Alin Petrache, DAT AFARĂ de la şefia CSM Bucureşti pentru „cheltuieli iresponsabile”

„Într-o parcare! Da, serios!… Printr-un prieten comun. Eu eram cu o prietenă, venisem să vedem restaurantul unui prieten, pe care urma să îl deschidă. Mi-a făcut cunoştinţă cu Alin. Am vorbit puţin. Eu voiam să îl duc pe băiatul meu la fotbal. Eram lângă stadionul de rugby şi el mi-a zis: Adu-l la rugby, mai bine! L-am dus, apoi am început să discutăm şi… gata! A fost reciproc, 100%…  Prima întâlnire a avut loc într-un parc. Ne-am plimbat. A doua întâlnire, în aceeaşi zi, tot în parc. În alt parc, noaptea. (…) După o săptămână, îi făcea lui Levyn (fiul Mariei Marinescu – n.r.) cameră în casă. Levyn l-a primit foarte bine. Şi pe Alin, şi pe fiicele lui”, a declarat Maria Marinescu.