Veste de ULTIMĂ ORĂ primită cu lacrimi în ochi de rudele sopranei Maria Nicoară. Ce le-au transmis MEDICII

Maria Nicoară este în comă de două săptămâni, iar rudele sopranei au primit recent o veste bună de la medici.

25 mai 2020, 17:31
Veste de ULTIMĂ ORĂ primită cu lacrimi în ochi de rudele sopranei Maria Nicoară. Ce le-au transmis MEDICII

Maria Nicoară a fost detubată și poate respira singură, au decis medicii. Mai mult, cunoscuta mezzosoprană își poate deschide ochii. Veştile le-au făcut pe rude să aibă lacrimi în ochi și continuă să se roage pentru însănătoșirea vedetei. Deși există o uşoară ameliorare neurologică, cadrele medicale sunt rezervate, iarstarea solistei de la Opera Națională Romană Iași rămâne în continuare gravă.

S-a aflat secretul lui Codrin Nicoară, soţul mezzosopranei care a ajuns în comă, după ce a căzut pe scări

Până acum, Codrin Nicoară, soțul Mariei Nicoară, dar și alte persoane au fost audiate, însă la mai bine de două săptămâni de la producerea nefericitului incident nimeni nu a fost reținut.

„Leziunile suferite de victimă se puteau produce prin cădere, fie accidentală, fie prin heteropropulsie. Sunt luate în calcul toate variantele. S-a deschis un dosar penal in rem sub aspectul săvârşirii comiterii infracţiunii de tentativă la omor. În funcţie de rezultate se vor dispune măsurile legale”, a declarat Mihaela Apostol, procuror-şef al Parchetului de pe lângă Tribunal pentru Ziarul de Iași.

Imaginile de la locul accidentului. Aceasta este scara pe care a căzut mezzosoprana Maria Macsim Nicoară, de la Opera Iaşi

Maria Nicoară are 52 de ani și este doctor în muzică. De aproape 30 de ani, este solistă pe scena Operei Naționale Române din Iași.