Maria Sharapova a ieşit la CUMPĂRĂTURI. A cheltuit 8,6 milioane de dolari dintr-un foc!

Maria Sharapova, una dintre cele mai bogate femei din sportul mondial, tocmai și-a cumpărat cu 8,6 milioane de dolari un ranch în Summerland, o stațiune exclusivistă din Santa Barbara (California), localitate situată între Munții Santa Ynez și Oceanul Pacific.

21 oct. 2020, 07:09
Maria Sharapova a ieşit la CUMPĂRĂTURI. A cheltuit 8,6 milioane de dolari dintr-un foc!

Maria Sharapova și-a luat o casă de vacanță excelent compartimentată, formată din trei corpuri, iar principala structură beneficiază de trei dormitoare și cinci băi, iar priveliștea spre plajă și spre ocean e una superbă, scrie Variety. Santa Barbara e situată la 161 km de Los Angeles și e una dintre zonele preferate de marii bogătași ai Statelor Unite.

Maria Sharapova la plajă, sexy şi fără inhibiţii. Unde şi cu cine îşi petrece vacanţa FOTO

Maria Sharapova a spus adio tenisului la începutul anului, din cauza multiplelor accidentări și a suspendării pentru utilizarea unor substanțe interzise. Fostul lider mondial are în palmares cinci titluri de Grand Slam. Primul a fost Wimbledonul, pe care l-a obținut în 2004, pe când avea doar 17 ani, după ce a bătut-o pe Serena Williams în finală.

Maria Sharapova, APARIŢIE SPECTACULOASĂ într-o rochie transparentă FOTO

Maria Sharapova este e una dintre cele mai bogate jucătoare de tenis din istorie, după ce a fost 11 ani pe primul loc în topul sportivelor cu cele mai mari câștiguri, potrivit Forbes.