Maria Sharapova, alături de victimele războiului din Ucraina. Gest impresionat al rusoaicei

Maria Sharapova, învârstă de 34 de ani, a decis să sară în ajutorul victimelor războilui din Ucraina declanșat de Vladimir Putin, preşedintele Rusiei.

11 mart. 2022, 15:02
Maria Sharapova, alături de victimele războiului din Ucraina. Gest impresionat al rusoaicei
Maria Sharapova, alături de victimele războiului din Ucraina

Maria Sharapova, alături de victimele războiului din Ucraina. Fostul lider mondial WTA a decis să doneze bani pentru victimele războiului și a declarat că este foarte preocupată și îndurerată de suferința ucrainenilor.

Maria Sharapova, alături de victimele războiului din Ucraina. Gest impresionat al rusoaicei

Maria Sharapova a făcut în acest sens un anunț pe rețelele sociale. „Cu fiecare zi ce trece, am inima din ce în ce mai frântă și sunt profund îndurerată de imaginile și poveștile familiilor și copiilor afectați de criza din Ucraina. Am donat pentru fondul creat de Save the Children, o organizație care muncește fără încetare pentru a le duce mâncare, apă și truse de ajutor celor care au nevoie. Mă rog pentru pace și transmit toată dragostea și sprijinul meu celor afectați”, a scris Maria Sharapova pe contul său de Instagram.

Vladimir Putin, pus la colţ de un român! Decizia care îl umileşte pe preşedintele Rusiei

Maria Sharapova este stabilită din adolescenţă în SUA, dar are cetăţenie rusă. Criticată la început pentru lipsa de reacție, fosta sportivă a vorbit în premieră pe Instagram despre războiul din Ucraina, pe 1 martie, când se afla la Paris: „Călătoria în Europa este foarte diferită de această dată. Sunt cu inima îngreunată și cu o dorință profundă de pace și, cel mai important, de asigurare a siguranței și a viitorului copiilor noștri”.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Maria Sharapova (@mariasharapova)