Vladimir Putin, pus la colţ de un român! Decizia care îl umileşte pe preşedintele Rusiei

Vladimir Putin a fost demis din toate poziţiile pe care le avea în cadrul Federaţiei Internaţionale de Judo (IJF), a informat organizaţia condusă de austriacul de origine română Marius Vizer.

10 mart. 2022, 08:57
Vladimir Putin, pus la colţ de un român! Decizia care îl umileşte pe preşedintele Rusiei
Marius Vizer, preşedintele FIJ, i-a reprimit în competiţii pe sportivii din Rusia şi Belarus. Românul este un apropiat al lui Vladimir Putin

Vladimir Putin, pus la colţ de un român! Pe lângă preşedintele Rusiei, aceeaşi decizie a fost luată şi în cazul omul de afaceri Arkadi Rotenberg. Miliardarul rus a făcut parte din Comitetul Executiv al IJF ca manager de dezvoltare începând din 2013.

Vladimir Putin, pus la colţ de un român! Decizia care îl umileşte pe preşedintele Rusiei

„Federaţia Internaţională de Judo anunţă că dl Vladimir Putin şi dl Arkadi Rotenberg au fost îndepărtaţi din toate poziţiile deţinute în Federaţia Internaţională de Judo”, se precizează în comunicatul IJF.

Moment şocant la semnarea acordului dintre România şi Rusia! Oficial român, ameninţat la Kremlin: „Putin era în dreapta!”

Decizia a fost anunţată într-un scurt comunicat de presă pe site-ul IJF, după ce anterior federaţia îl suspendase din postul de preşedinte de onoare pe Vladimir Putin, coautor al cărţii „Judo: Istorie, Teorie, Practică”. Federaţia Internaţională de Judo a anunţat la finalul lunii februarie „suspendarea” preşedintelui rus Vladimir Putin din calităţile de preşedinte de onoare şi ambasador al FIJ: „Având în vedere conflictul în curs din Ucraina, Federaţia Internaţională de Judo anunţă suspendarea statutului domnului Vladimir Putin de preşedinte de onoare şi ambasador al Federaţiei”.

Cine este și cum arată femeia cu care Vladimir Putin ar avea o fiică secretă. A fost menajeră, iar acum învârte miliarde FOTO

Vladimir Putin a fost deposedat de centura neagră onorifică oferită în 2013 de World Taekwondo şi de Ordinul FINA, conferit în 2014 de Federaţia Internaţională de Nataţie.