Maria Simion şochează: „Ajung la urgenţă, dar tot nu mănânc”

Maria Simion, designer şi prezentatoarea unei emisiuni culinare, a şocat pe toată lumea după ce a făcut o afirmaţie pe blogul ei. Vedeta susţine că deşi este foarte slabă şi s-a întâmplat să ajungă chiar la urgenţă din cauza dietei, preferă să nu mănânce dar să aibă o siluetă de invidiat.

31 mart. 2016, 16:21
Maria Simion şochează: „Ajung la urgenţă, dar tot nu mănânc”

Maria Simion în vârstă de 35 de ani a devenit cunoscută din 2011, când, a lansat prima colecție vestimentară la Milano. Cu toate că este şi prezentatoarea unei emisiuni culinare alături de chef Nicolai Tand, vedeta șochează cu mărturisirile pe care le-a făcut despre dieta cu care se menține în formă.

„Eu iubesc să fiu slabă, cât se poate de slabă – nu există pentru mine «ești prea slabă»! Eu ador femeile slabe și niciodată nu cred că ești de ajuns de slabă. Problema e că, de când mă știu, mănânc foarte puțin spre deloc. Nu e sănătos clar, probabil și din cauza asta o dată pe lună ajung în perfuzii, pe la urgență, dar tot nu mănânc, pentru că mie îmi place așa de mult să fiu slabă…”, așa își începe povestea Maria Simion, pe blogul personal.

„Clar gusturile nu se discută, dar, când pui hainele pe tine vin bine domnule, vin al naibii de bine când ești așa scheletică. Orice îți vine bine când ești slab și sentimentul ăla pe care-l ai atunci când slăbești câteva kg și îți tragi pe tine o pereche de jeansi care nu-ți mai veneau este genial. Eu am jeansi cumpărați acum 10 ani pe care evident că nu-i mai port, dar îi țin în dulap doar ca etalon de greutate – atâta timp cât intru în ei sunt ok”, mai spune designerul.

Maria Simion explică și în ce constă, de fapt, dieta ei: „Nu mănanc porc, nu mănânc prăjeli, fast-food, nu beau sucuri acidulate în general, mănânc doar salate sau chestii extrem de light, dar nu vă imaginați că nu le mănânc pentru că îmi doresc un stil de viață sănătos sau să nu credeți că nu mi-e poftă din când în când de niște mici cu cartofi prăjiți. Aș mânca un porc întreg dacă aș ști că nu mă îngraș și că, după ce-l mănânc nu trebuie să fac foamea două luni. Așa că prefer să nu mănânc și să stau să mă uit cum prietenii mei mai norocoși se ghiftuiesc cu toate cărnurile din univers în timp ce eu mănânc niște frunze cu ton sau somon”.

„Da, viața e nedreaptă, asta e, nu fac parte din categoria aia de femei care pot mânca orice și nu se îngrașă și le și urăsc pe alea. Adică eu cu ce-am greșit să ma chinui așa? Mă enervează la culme chestia asta cu gena și cu metabolismul. În fine, trecem peste genul ăsta și ajungem la mine, deci eu mănânc doar ca să supraviețuiesc și atât și, încă o chestie, mie nu mi-e sete niciodată, dar niciodată. Nu știu cum să fac să beau ăia 2-3 litri de apă pe zi că nu-mi iese sub nici o formă. Mi-am luat sticuluțe de apă cu mine și le-am lăsat peste tot, în atelier, în mașină, la filmări… Degeaba! Mă uit la ele ca la otravă, în schimb, dacă îmi dai cafea, ești instant prietenul meu cel mai bun. Pot să beau și 10 cafele pe zi, fără să am nimic, deci clar greșesc, dar nu-mi e sete, ce să fac dacă nu-mi e sete?”, mai scrie Maria Simion, pe blogul ei.

„Asta cu mersul la sală e ca și cu Facebook-ul, nu mergi la sală, nu exiști. Păi bine, atunci hai să merg și eu la sală, poate măcar apă beau mai multă, dacă merg la sală, că de mușchi nu-mi fac probleme. Oricum mi se par atât de inestetice și de masculine femeile care sunt pline de mușchi, încât nu-mi bat prea tare capul, vreau doar tonifiere, cam de asta am început să merg la sală. Dar nu vă imaginați că îmi și place. În ziua când trebuie să merg la sală mă simt ca și cum aș fi pedepsită, ca și cum merg pentru că am greșit cu ceva, nu simt că locul meu e acolo, nu-mi place și punct! Trag de mine, îmi spun tot felul de chestii motivaționale până ajung acolo. A, să nu uit, mă enervează că, de fiecare dată când ești în sală, se găsește un deștept sau o deșteaptă care să vină să te corecteze sau să își dea cu părerea despre ce faci sau cum faci, știți oamenii ăia care dorm în săli, ăia care, la orice oră te duci, ei sunt acolo, îi cunoaște toată lumea, se salută cu toată lumea. Stau ei într-un colț și te analizează, pfff mor după ei. Adică, după ce că vin cu chiu cu vai, mai dau și de ei, care sunt pricepuții pricepuților și a căror respirație le-o simți în ceafă la fiecare minut. Da’ de ce oare nu vă vedeți voi de treaba voastră că, dacă voiam ajutor, îmi luam un instructor avizat care să stea lângă mine și să-mi spună ce să fac. Nu se pot abține și ți-o justifică «nu pot să văd că faci greșit, că nu-ți lucrează corect mușchii»!! Pe bune?? Păi ce crezi, 20 de ani n-am făcut nimic, eu cred că orice fac e mai bine decât nimic, chiar și așa greșit, deci lasă-mă să fac așa cum pot eu. Nu vreau să merg la sală să-mi dau duhul pe acolo și nici ca a doua zi să nu mă mai pot mișca, o iau și eu mai ușor. Zic și eu! Până acum, singurul avantaj pe care l-am observat de când am început chestia asta cu sala e ca dorm mai bine, dar vă țin la curent, oricum. Sper să nu renunț și data viitoare să vă arăt ce musculoasă sunt. Așa că spor la sală și la nemâncat!”, a mai scris ea.

Maria Simion este mămica unei fetițe de 12 ani, pe nume Alexia. Faptul că a devenit mamă nu a făcut-o pe vedetă să-și neglijeze aspectul fizic.

Citeşte şi Cea mai simplă dietă: Slăbeşti 5 kilograme cu ajutorul a 2 ingrediente