Maria Zaharova s-a căsătorit la New York. Imagini de la nuntă au devenit virale pe Internet

Maria Zaharova s-a căsătorit la New York. Purtătoarea de cuvânt al diplomaţiei ruse din 2015, fiică a unui diplomat, cunoscută pentru tonul ei dur, Maria Zaharova a publicat un videoclip pe canalul de Telegram intitulat „Recolta noastră”.

28 iul. 2022, 18:49

Maria Zaharova s-a căsătorit la New York. În vârstă de 46 de ani, Maria este prima femeie purtătoare de cuvânt a Ministerului rus de Externe şi este printre cele mai longevive în funcţie, cu cei şapte ani.

Maria Zaharova s-a căsătorit la New York

Pe reţelele de socializare, în aceste zile, au apărut fotografiile căsătoriei ei cu Andrei Makarov, cu care are o fiică de 10 ani, Mariana. O tânără Zakharova, pieptănată ca Ivana Trump, într-o rochie foarte scurtă, îşi sărută cu pasiune noul soţ, care o apucă de sâni pe scaunele unei limuzine.

Astfel, într-un interviu pentru site-ul rus Life.ru, fotograful, Nikolai Komissarov, recunoaşte că le-a publicat din proprie iniţiativă: „Au fost fotografii private, dar Zaharova a postat câteva pentru prima aniversare a nunţii”.

Komissarov a fost fotograful consulatului rus din New York, unde Zakharova a lucrat în 2005.

Citeşte şi: Purtătorul de cuvânt al MAE ucrainean o ironizează pe omoloaga rusă Maria Zakharova: „Următoarele la rând sunt clătitele cu cartofi”

Maria Zaharova spune că Occidentul „se împuşcă în cap”

Purtătoarea de cuvânt a diplomaţiei ruse, Maria Zaharova, a declarat că parteneriatul strategic al Moscovei cu Beijingul a rezistat încercărilor Occidentului de a semăna discordie, în timp ce Statele Unite şi aliaţii lor europeni şi-au distrus relaţia cu Moscova.

Livrările de energie cresc constant: China ştie ce vrea şi nu se împuşcă în picior. În timp ce vestul Moscovei (n.r. Occidentul), se împuşcă în cap. Occidentul s-a izolat de noi”, a declarat Zaharova.

Zaharova a afirmat că Uniunea Europeană şi-a stabilit un curs ”sinucigaş” prin încercarea de a diversifica sursele de energie renunţând la energia provenită din Rusia, care a furnizat gaze naturale Germaniei încă din timpul apogeului Războiului Rece.