Mariage Fest s-a încheiat! Iată rezumatul celor trei zile de poveste

Târgul Internaţional de nunţi "Mariage Fest" a trecut cu succes şi de cea de-a XVI-a ediţie. Desfăşurat într-o locaţie de basm, mai exact la Palatul Parlamentului, târgul "Mariage Fest" s-a bucurat timp de trei zile de un număr impresionant de vizitatori.

RomaniaTV.net
26 ian. 2015, 14:27

„Mariage Fest” a fost cel mai aşteptat târg de nunţi al perioadei, deoarece organizatorii le-au pregătit viitorilor miri multe surprize, dar şi cele mai bune oferte pentru o nuntă reuşită şi pentru o lună de miere de vis.

Dacă în prima zi a târgului, viitoarele mirese au fost întâmpinate cu reduceri de până la 90% la toate rochiile, ziua a doua a târgului a fost una cu adevărat specială. După ce colecţiile de rochii de mireasă şi de costume pentru miri ale anului 2015 au fost prezentate publicului într-o atmosferă de poveste, toţi cei prezenţi s-au bucurat de un concert de excepţie marca „Tavi Clonda Band”. Tot în această zi au trecut pragul târgului şi Andrei Duban, Andreea Tonciu şi Adrian Cristea. Ultima zi a târgului s-a încheiat cu multă voie bună, oferită de „Str. Pogo Music School”, „Trupa Chic” si „Trupa The Band”.

Citeşte şi  Mariage Fest 2015: Cel mai important târg de nunţi din Europa de Est revine la Bucureşti