Mariah Carey în război cu fosta dădacă, de Crăciun

Cântăreața Mariah Carey a fost acuzată de represalii de către o fostă dădacă. Aceasta s-a plâns și de condițiile de muncă oferite  de starul american, informează Variety.  

RomaniaTV.net
24 dec. 2019, 12:49
Mariah Carey în război cu fosta dădacă, de Crăciun

Maria Burgues se numește fosta dadacă. Conform sursei citate, aceasta a depus actele de proces la Curtea Superioară din Los Angeles.

Burgues susține că a fost concediată în aprilie 2018, după ce s-a plâns de salariu și de condițiile de muncă. Potrivit declarațiilor lui Burgues, aceasta ar fi fost plătită cu 25 de dolari pe oră pentru a avea grijă de copiii lui Carey. De asemenea, Burgues mai spune că a trebuit să călătorească împreună cu cântăreața în timpul turneului acesteia, alături de copii, și că nu a fost plătită suplimentar. O altă nemulțumire a fostei bone este legată de garda de corp a copiilor, care nu a avut un comportament civilizat, fiindcă a țipat la ea și a amenințat-o. 

Deși a fost informată despre aceste neajunsuri, Mariah Carey nu a reacționat în niciun fel. În cele din urmă, Burgues a fost concediată. Femeia își caută acum dreptatea în justiție, solicitând nu numai actele privind plățile făcute către ea și banii care i se datorează, dar și compensații pentru stresul emoțional suferit. 

La rândul său, avocatul cântăreței americane a refuzat să facă declarații înainte de a studia documentele depuse în proces. 

Acesta nu este singurul proces în care este implicată Mariah Carey. Cântăreața a mai fost dată în judecată și de o fostă asistentă, Lianna Shakhnazaryan, care susţine că fostul manager al artistei (Stella Bulochnikov) a abuzat-o. Iar în noiembrie, Maria Salazar, o fostă menajeră a lui Carey, a dat-o pe aceasta în judecată pentru că nu a plătit-o corespunzător.

 

Citește și:

Mariah Carey şi-a dat în judecată fosta asistentă. Vedeta cere daune de 3 milioane de dolari