Mariah Carey, sexy într-o nouă reclamă VIDEO

Mariah Carey, care a născut gemeni în luna mai, şi-a recăpătat supleţea şi îşi arată formele într-o reclamă.

RomaniaTV.net
27 dec. 2011, 07:09
Mariah Carey, sexy într-o nouă reclamă VIDEO

Cântăreaţa în vârstă de 41 de ani a apărut într-o reclamă pentru sistemul de slăbire pe care l-a aplicat chiar pe ea însăşi, creat de Jenny Craig, scrie dailymail.co.uk.

Vedeta cântă o nouă versiune a piesei sale din 1991, „Make it happen”, în timp ce utilizatoarele programului de slăbit anunţă câte kilograme au pierdut.

În videoclip, Mariah Carey poartă un top negru şi o fustă crăpată, lăsându-şi la vedere abdomenul plat şi picioarele.

Cântăreaţa, care a început să folosească programul de slăbire în luna iulie, spune că a pierdut 16,5 kilograme cu ajutorul acestuia şi 18 kilograme după eliminarea apei pe care a acumulat-o în timpul sarcinii.

„Sunt mândră de cât de mult am muncit pentru a-mi recăpăta corpul. Trebuia să fac asta pentru mine”, a declarat vedeta.

Mariah Carey a devenit mamă de gemeni – o fetiţă şi un băiat – în aprilie, la Los Angeles, în ziua celei de-a treia aniversări a căsătoriei artistei cu Nick Cannon.

Mariah Carey s-a căsătorit cu actorul şi raperul Nick Cannon pe 30 aprilie 2008. Carey a mai fost căsătorită cu Tommy Motola, în perioada 1993 – 1998.

Cântăreaţa era însărcinată la scurt timp după căsătoria cu Cannon, însă a suferit un avort spontan, fără a face public acest lucru până nu a anunţat că este din nou însărcinată, în toamna anului trecut. La începutul lunii februarie, artista americană a dezvăluit că va avea un băiat şi o fată.

Cântăreaţa Mariah Carey, câştigătoare a premiului Grammy, a cunoscut succesul în anii ’90, prin lansarea unui album care îi poartă numele. Potrivit revistei Billboard, Mariah a fost cea mai de succes cântăreaţă în Statele Unite ale Americii în anii ’90. Popularitatea sa a intrat în declin începând cu anii 2000, când a rupt legătura cu studioul ei de înregistrări.

Diva, considerată una dintre cele mai bune voci ale tuturor timpurilor, s-a reîntors pe scena muzicii pop în 2005, cu albumul „The Emancipation of Mimi”, care a avut un imens succes. Albumul ei „E=MC2”, lansat în aprilie 2008, s-a vândut în peste 1,3 milioane de copii doar în Statele Unite şi i-a oferit artistei americane şansa de a avea cel de-al 18-lea single No.1 în Billboard Hot 100, graţie piesei „Touch My Body”. Cu această piesă, Mariah Carey l-a depăşit pe Elvis Presley şi a urcat pe a doua poziţie în clasamentul artiştilor cu cele mai multe piese devenite No.1 în Billboard Hot 100, în ultimele decade.