Mariajul lui Tom Cruise, o FARSĂ. Katie Holmes, nevastă cu contract pe cinci ani

Căsătoria dintre Tom Cruise şi Katie Holmes a fost o făcătură. Între ei nu a fost nicio poveste de dragoste, ci doar un contract de mariaj pe o durata de cinci ani. Pe lista candidatelor preferate de scientologi ca nevastă pentru Tom, în 2005, s-au mai aflat două actriţe: Scarlett Johansson şi Sofia Vergara, potrivit Huffington Post, care citează surse din interiorul Bisericii Scientologice.

RomaniaTV.net
05 iul. 2012, 08:13
Mariajul lui Tom Cruise, o FARSĂ. Katie Holmes, nevastă cu contract pe cinci ani

În 2005, Tom Cruise a început căutarea unei soţii, pentru a scăpa de bănuielile că ar fi homosexual şi că cele două mariaje ale lui ar fi fost de faţadă, pe lista candidatelor preferate de scientologi fiind, pe lângă Katie, şi Scarlett Johansson şi Sofia Vergara, potrivit cancan.ro. Câştigătoare a fost Katie, care a fost cea mai deschisă faţă de scientologie.

Conform contractului de mariaj cu durata de cinci ani, lui Katie i se impunea să aibă un comportament impecabil în public şi să-i dăruiască un copil lui Tom. Drept recompensă, ea avea să se bucure de şi mai multă faimă şi de o sumă substanţială de bani.